Tuesday, April 2, 2013

OMG!!! OMG ADA DI LONDON~THE LONDON EYE

As salam guys...
Wow....!!!! Berkurun lama tak update blog nih....bkn takde story...tapi masa tak mengizinkan....InshaAllah dari masa ke semasa k jue akan update all the great stories specially OMGs stories key...:)

Okey...hari ni just k jue nak share some of our lovely picture masa berada di kota LONDON last few weeks...mmg superb la...ini lah trip pelancongan paling the best dan paling puas pernah k jue rasa!!!!

Orait....walaupun banyak tempat menariks tertariks di LONDON ni...tapi k jue nak share yg nih dulu...EYES OF LONDON!!!! Mmg macam tak percaya benda ni ada depan mata...selalu dok tengok eyes of Malaysia kan...rasa sgt bersyukur....dapat jejak kaki di bumi LONDON ni...Apa yang menariks nya...k jue ni gayat orgnya...so dalam keterpaksaan k jue terpaksa juga naik..huhuhu....tapi Alhamdulillah..tak lah teruk sgt....sikit2 kecut tu adalah...

So jom layan gambar...!!!



Masa ni suhu sgt sejuk..dgn hujan renyai dan angin kuat...nampak macam dah nak mlmkan...tapi ni waktu tengahari


Yeaayy...kami dah ready nak naik!!





Sempat lagi buat acara melompat...!!






Nampak macam kecik kan...tapi bila masuk kat dalam...boleh muat 30-40 org!!!








Wahhh...masa ni k jue tak perasan benda ni dah makin tinggi...kihkihkih...aku punya bergambar sakan....


Hahaha..ni lah muka control ayu...masa ni betul2 berada paling puncak...mmg kecut perut...!!



Macam kat pasar malam...masing2 bergambar!









Syukur sangat sebab dapat kongsi kenikmatan dan keseronokkan di bumi London...banyak lagi gambar dan kisah2 menarik yang nak k jue sharekan...

Bestkan...tengok gambar pun best...kalau dapat joint skali...lagi...lagi...dan lagiiii best!!!
Tapi peluang masih ada bagi mereka yang minat untuk melancong luar negara, minat jalan2, minat dgn benda2 free, minat merasa makanan dr tempat org, minat berjimat cermat.....semua ni sgt2 sesuai for you guys sbb trip pelancongan yang disediakan oleh company, 100% adalah FREE!!!!

Dan yang paling mengujakan....sekarang sedang berlangsung trip pelancongan ke NEW YORK OF ASIA....mana lagi kalau bukan SHANGHAI!!!! Its all free...just do contact any others OMGs family member...senangkan..:)

With OMG every single step you will be guided and every OMGs can FLY to SHANGHAI!!!