Thursday, October 18, 2012

OMG~EVERY SINGLE STEP WILL BE GUIDED!

As salam guy....
Ramai yang bertanya dengan k jue apa keistimewaan OMG (ORANGE MANIA GROUP) dalam melahirkan usahawan yang berjaya...so let me tell you the secret...(^_^) 

Di OMG "EVERY SINGLE STEP YOU WILL BE GUIDED"
Yesss....everything....yang tak pandai bercakap, yang tak pandai busines, yang tak ramai kawan, yang takde pengalaman busines, yang tinggal jauh, yang pasangan tak support dan segala macam situasi...ada jalan penyelesaiannya di OMG...Kerana usahawan yang berjaya bukan dilahirkan tetapi dibimbing, diasuh, diaajar sehingga menjadi usahawan yang berjaya. 

Jom kita tgk aktiviti dan program yang OMG adakan untuk memastikan usahawan yang berada dalam OMG BERJAYA!!

"Special course" pada setiap Jumaat untuk kawan2 tinjau peluang and for OMG members ambik info dan product knowledge - Everything with ZERO COST!!!
(Sampai melimpah ruah kelas OMG)

"Hepi faces"...Specialkan...kalau sebelum ni masuk kelas adalah saat yang paling malas dan boring...tapi beza sgt dgn majlis ilmu di sini....semua pun hepi dan sgt2 enjoy....Sebab ilmu yang kita dapat, bila diapply terus boleh dapat hasil...syokkan...

And after majlis ilmu, OMG akan buat o-group untuk kasi power up lagi ilmu yang diperolehi supaya jelas hala tuju..at this time, selalunya special strategy will reveal only for OMG member..:)


Semangat dan aura ORANGE dalam ORANGE MANIA GROUP!

Followed by NEW DISTRIBUTOR ORIENTATION for new comer in OMG...semua basic knowedge about PREMIUM BEAUTIFUL busines akan disharekan...so even kita adalah new distributor, basic knowledge kita sangat2 kukuh dan kuat

Seterusnya di peringkat SEMINAR bagi SALES MANAGER & SENIOR SALES MANAGER...In this seminar, we will show you how to penetrate the market using offline marketing and online marketing

SEMINAR SALES MANAGER & SENIOR SALES MANAGER
 Pantai Timur
 SEMINAR SALES MANAGER &  SENIOR SALES MANAGER LEMBAH KLANG

"GEGAR OMG" adalah acara kemuncak bagi new members in OMG di SACC, Shah Alam yang dihadiri 500 orang usahawan baru dari seluruh Malaysia

Seminar peringkat kepimpinan juga diadakan dalam OMG...thats why leader2 in OMG sgt2 berkaliber, terlatih dan cukup berpengalaman dalam membimbing usahawan sehingga berjaya.
(Seminar Diamond ini juga mendapat direct touch dari pasangan usahawan terbilang, CDM AZLAN DERAMAN & CDM SITI ROHANA YUSOFF. Tak hairan lah jika perkongsian strategi dan ilmu di seminar diamond ini sangat2 berkesan)

Dan hasilnya...setiap kali majlis anugerah, pasti OMG tidak ketinggalan dalam melahirkan usahawan2 yang berjaya dari satu pangkat ke satu pangkat hinggalah ke pangkat tertinggi CROWN DIAMOND MANAGER yang menjadi impian setiap usahawan

Selain itu, hasil kejayaan OMG juga dapat dilihat dengan jumlah qualifier setiap kali pakej pelancongan ke luar negara. Memang sangat2 happening bila beramai-ramai dapat bercuti secara percuma ke luar negara...

Setiap bulan pasti OMG melahirkan Qualifier jam tangan mewah di atas pencapaian sales RM100,000.00!!! Hebatkan....! 

So what are you waiting for...lets be part of OMG's family member....in OMG, EVERY SINGLE STEP YOU WILL BE GUIDED!!!!