Monday, September 17, 2012

RIDE LIKE A KING!!!



Many many congrate on getting new car Azie!!!
 Really cool!!

Before this...CDM AINI come 1st with her new MR.M 
( C CLASS AMG)

Followed by CDM ZAHARA ~ Standing beside her MR.M

And now.....3 of them drove MERCEDES at 25th!!!

You have made OMG proud, with your sincere determination and serious effort. With the same spirit, you shall always make us proud. Well done and congratulation on the success!!

Segalanya mungkin...yang penting BERANI PASANG IMPIAN...jangan terkejut...kerana ia akan jadi kenyataan!!! 

So whoes next???
 Way to go! All the smart work will paid!!!

CONGRATE TO CDM SAID SAIFUL ~ OMG TOP LEADER


As salam guys....
Lama rasanya tak update stori mori...anyway too many things nak share with u guys..
Terbaru di Majlis Anugerah Sales Manager & Senior Sales Manager, salah seorang top leader dalam ORANGE MANIA GROUP telah dipilih sebagai SPEAKER SYARIKAT untuk berkongsi rahsia kejayaan beliau. Yang mengujakan, beliau adalah seorang anak teruna yang berbisness dengan korset PREMIUM BEAUTIFUL 100%!!!

Congrate to CDM SAID SAIFUL di atas kejayaan hebat beliau. OMG sgt2 berbangga ada pemimpin muda tetapi sgt2 berwawasan jauh seperti beliau. Semoga lebih ramai lagi anak2 muda yang mencontohi CDM SAID SAIFUL yang memilih untuk berjaya dan SIAP di usia muda!!!

CDM SAID SAIFUL memukau dewan PGRM...khusyuk satu dewan mendengar perkongsian hebat dr beliau...

Barisan pemimpin, rakan kongsi dan sahabat2 terutamanya keluarga besar OMG yang sentiasa memberi full support kepada CDM SAID SAIFUL
 Seawal usia 23 tahun CDM SAID SAIFUL telah mengorak langkah kejayaan..
*
*
*
*
Tiba2 terkenang sewaktu menjadi speaker bagi ULANG TAHUN SYARIKAT YANG KE 19...Rupanya mmg seronok bila jadi speaker..hihihi.. 

Sempat lagi berposing walaupun hati tgh berdebar2 masa tuh...maklum lah nak bercakap depan 10,000 usahawan hebat satu Malaysia!!!



Anyway...Jika kita tanya CDM SAID atau dgn k jue skali pun...mmg tidak menyangka sejauh ini kejayaan yang boleh diraih bersama korset PREMIUM BEAUTIFUL. Bermula dengan tak pandai bercakap, tak tahu berbisnes, tak ramai kawan, malu, tak yakin, tak suka, tak minat, takde modal, mak ayah tak faham, pasangan tak support, takut org taknak dan seribu satu reason untuk k jue menolak peluang yang datang...tetapi melalui medium yang kita nampak susah dan menakutkan inilah menjadikan kita lebih berani, berkeyakinan, ramai kawan, menjadi anak kebanggan ibu dan ayah, pasangan menjadi lebih kagum dan menghargai kita, menjadi inspirasi kpd org lain dan anak2, dan yang paling penting kita menjadi insan yang lebih positif serta berlapang dada menerima perubahan walaupun kadang kala ia menuntut untuk kita keluar dari zon yang kita anggap selesa (walaupun sebenarnya tidak).

So guys...jgn takut untuk ambil peluang yang datang....kerana kata mentor k jue "Takut itu biasa bagi kita insan manusia, ttp takut yang melampau itu adalah kerugian bagi manusia"...CDM ROHANA YUSOFF. Jangan takut untuk berubah, usia muda hanya sekali dan waktu muda inilah masa yang terbaik untuk kita lakukan sesuatu.

Lets be part of OMG!!! Every single step will be guided!!!