Monday, August 6, 2012

HAMPER RAYA PERCUMA!!!


As salam guys....hows your Ramadhan...? Semoga segala amalan kita diterima oleh NYA....
Tajuk post kali ni macam gempak je....hamper raya percumeee...??? Biar betul...!!! Macamana boleh dapat free ni...almaklumlah...org kita ni bila bab free2 ni mmg menarikssss minat...hihihi....

Anyway inilah kejutan2 atau supprise yang selalu akan kita dapat BAGI MEREKA YANG SIAP SEDIA...:) Walau pun kita tak minta, tapi bila kita siap sedia...selalunya mesti akan ada extra rezeki yang tidak dijangka akan kita terima...dan ALHAMDULILLAH...rezeki nak raya ni...kami dapat special hamper dari insan yang sgt2 kami hormati dan kami kagumi...Pasangan hebat ini berlainan bangsa dan agama dgn kami, ttp sensitivitinya terhadap adab dan agama membuatkan kami cukup2 kagum dan respect....!! CDM CHAN DAN MADAM LAM sentiasa berusaha berikan yang terbaik  khususnya kpd OMG. Terima kasih CDM CHAN & MDM...bukan harga hamper yang jadi taruhan...tp sentimental value nya yang cukup2 kami hargai....

Jom kita tgk sape yang bertuah dapat hamper raya kali ni....

Suasana kelas OMG...penuh dan cukup2 meriah....masing2 tak sabar nak tahu strategi tindakkan untuk berjuang ke London Paris.....

Wajah2 penerima hamper raya....hepiii semua....:))




























Penuh kelas OMG...setiap jumaat kelas OMG pasti akan dipenuhi usahawan dari segenap negeri...


Smile....sebahagian yang tinggal untuk bergambar bersama hamper masing2....next year pastikan penerima hamper makin bertambah key....

Beginilah kemeriahan majlis serahan hamper bagi OMG Lembah Klang dan OMG Teluk Intan. Bagi OMG Kuantan dan OMG Selatan, majlis serahan hamper raya akan dibuat ketika majlis berbuka puasa kumpulan masing2....

Apepun...inilah yang kita harapkan...warna-warni dalam kehidupan...seronok bila diri kita dihargai, diingati dan disayangi....kerana itulah kita perlu jadi MANUSIA YANG MEMBERI MENFAAT PADA MANUSIA YANG LAIN...supaya kehadiran kita dirasai dan diketahui....

Terima kasih pada idola dan mentor k jue, CDM SITI ROHANA, CDM AZLAN, CDM CHAN DAN MADAM LAM...kerana sentiasa terapkan nilai2 murni sehingga ia menjadi budaya dlm OMG.

~Jom...sape nak hamper raya yang seterusnya...lets joint OMG...pasti banyak "good supprise" yang akan kita perolehi...

pssstt...sape contact k jue dalam bulan puasa ni...ada special gift for you tau...!!!