Monday, July 30, 2012

DAY 3 IN GUANGZHOU

As salam guys....
Alhamdulillah dah masuk hari ke 11 puasa....syukur kerana masih ada rezeki kita untuk menikmati Ramadhan Mubarak ini...

K jue nak sambung stori pasal Guangzhou....seperti yang sedia maklum, Guangzhou satu pusat jualan borong yang menjanjikan one stop center....nak apa cakap je...!!! Semua ada kat Guangzhou....So hari ke 3 di Guangzhou, acaranya adalah 'MELONTAR'....hihihi....melontar duit la...shopping...Memang semangat giler...maklumlah...OMG pergi ke Guangzhou ni bukan semata nak makan angin....tapi dah siap 100% untuk shopping all out di Guangzhou!!! We all dr KL lagi dah siap search dah apa yang nak dibeli kat Guangzhou ni...mmg tak sabar...Disebabkan hari ke 3 ni mmg 100% acaranya shopping...so tidak banyak gambar yang di snap...sebab photographernya pun nak bersopping jugak!!! Letak tepi skjp camera...sbb nak kejar barangan kulit, kristal...kasut...kain ela...mainan kanak2...baju...keronsang...pen kristal...accessories wanita....arrggghhh....dan banyak lagiiiii.....

CDM Hafizah bersama rakan kongsi di lobby hotel....siap sedia nak bershopping!!

K Jue & Nurul....

Sempat lagi tuh melompat...!!!Kat dalam hotel pun jadi....

Sempat berpossing sebelum kami 'SERANG' Onelink Wholesaller..antara pusat shopping terbesar di Guangzhou...

Kenapa k jue tak pandang camera ni...?

Hepi sungguh semua bila bab2 shopping nih...

Abang2 pun boleh tahan 'MENYINGA' bila bab shopping...


Next post k jue kongsikan gambar2 barangan yang dishopping kat Guangzhou ni key....antara yang menarik kan...barangan kristal serta keronsang swarovski...mmg sgt2 cantik dan sgt2 murahhh...
Ini lah yang bestnya bila dapat pergi melancong secara percuma. Kita dah jimat banyak dkt kos pengangkutan, hotel dan makan sbb semua ditanggung oleh our beloved company....dah la bonus yang company bg besar...mmg 100% boleh buat shopping!!! Kawan2 yang lain pun boleh dapat peluang yang sama. Bersama OMG, anda akan DIBIMBING, DIASUH DAN DIAJAR EVERY SINGLE STEP untuk menjadi usahawan yang berjaya. Orang yang gagal pasti ada SEBAB, dan orang yang berjaya mesti ada JALAN....dan OMG ada JALAN UNTUK BERJAYA. Choice is yours...:))