Sunday, July 22, 2012

GUANGZHOU ~ SHENZEN - DAY 1


As salam guys.....salam Ramadhan al-Mubarak...
Macamana hari ini...puasa tak...tak puasa tak boleh raya uuoollss...hihihi..apepun, Semoga segala amalan kita semua diterima oleh NYA...

Ok hari ni k jue nak updates skit kenangan indah ketika ke GUANGZHOU last week....mmg tak sempat nak update cepat....maklumlah tak menang tangan nak layan kawan2 yang nak pakai korset PREMIUM BEAUTIFUL sblm puasa hari tu...nak berdiet dgn pakai korset katanya....supaya bleh la pakai baju raya nampak terletak je gitusss...baju mahal ke murah ke...tapi nampak anggunssss...mesti mantapss!!

Seperti yang sedia maklum...GUANGZHOU is one of SHOPPING PARADISE!!! Sebelum pg pun, k jue dah search byk tempat2 shopping yang menariksss...dari barangan kristal, kulit, texstile n macam2 lagi lah...semua ada di GUANGZHOU!!!

Jom kita start the journey to GUANGZHOU......:)

Sebahagian daripada 5 buah bas dari OMG yang diterbangkan ke GUANGZHOU!! Yang bestnya OMG pergi dgn SATU FLIGHT +++!!!
Warna thema kami for 1st day ialah warna rasmi 
ORANGE MANIA GROUP.....its ORANGE COLOUR!!!

 Wajah2 ceria...walaupun waktu berkumpul jam 5 pagi...tapi semua nampak segar bugar gitusss...

Ramai yang terujass...kerana GUANGZHOU jadi destinasi pertama mereka ke luar negara...!!

Smile.....ni bkn iklan gigi....

Sempat lagi berposing walaupun dah nak baording!! OMG mmg sporting...Masa biz..biz all out...masa bercuti...bercuti all out!!

Jejaka2 yang menjadi tulang belakang kpd srikandi mereka dalam biz PREMIUM BEAUTIFUL...




Dah ada dalam "perut" kalap terbang dah....dan ia akan menjadi trip pelancongan k jue yang ke 28 secara PERCUMA!!! Unbelievable!!!


 OMG!!! Penuh flight dengan OMG!!

Alhamdulillah..selamat sampai ke destinasi....BAIYUNPOST, GUANGZHOU...

Baiyunport dilanda ORANGE!!!..


OMG terbahagi kpd 5 bas...so k jue dalam bas C....naik2 je bas, terus dapat cenderahati berupaya payung dari syarikat....yeayy...sukenye....


Agenda pertama...ke plaza langsir dan textile...!!! OMG....dah start untuk shopping till drop!


Cube tangok...nak apa...ckp je...semua ada kat sini...juling mata dibuatnya...huhuhu..

Sekali OMG masuk...clear kedai dibuatnye....!! Hebat sungguh...biz hebat...shopping pun hebat!!

Malamnya sebelum kami dibawa ke night market...dinner dulu di sebuah restoran halal di sini...sedapnye la lauk dia!! Sampai 12 jenis lauk!!! Hambik ko....




Ini lah sesuana night market di GUANGZHOU..!! Mmg meriah...sampai k jue tak larat nak jalan...

Muka pun dah tak larat dah....hahaha..tapi shopping juga tuh..Bergambar kenangan di hadapan SHANGXIAJIU PEDESTRIAN STREET

Satu perkara yang menarik perhatian kami OMG di GUANGZHOU...banyak pakaian, kasut, beg tangan dan segala macam accessories yang dijual berwarna ORANGE!!! Errmm...macam tau2 je OARNGE MANIA GROUP NAK DATANG GUANGZHOU!


Ok...setakat ini dulu...banyak sgt gambar2 dan cerita menarik yang k jue nak sharekan...bestkan dapat pergi melancong macam ni...dah lah percuma, duit pocket dapat, setahun sampai 3 kali pulak tu...!! Nak tahu cara??? Boleh...di OMG EVERY SINGLE STEP anda akan dibimbing, diasuh dan diajar untuk menjadi usahawan yang berjaya...yang penting ambil peluang yang ada skrg bersama OMG, kerana jika anda ambil peluang skrg, anda akan diterbangkan ke LONDON DAN PARIS bulan Mac 2013 secara percuma!!!! Sila hubungi mana2 OMG members di seluruh negara untuk menyertai OMG!!! Atau boleh hubungi terus k jue...pasti anda takan kecewa..:))

Nantikan post yang akan datang....2nd day in GUANGZHOU