Sunday, July 1, 2012

OMG!!! SURPRISE....ON JUNE 2012





 As salam guys...
Pejam celik...pejam celik...dah masuk bulan JULAI dah...ini bermakna dah masuk bulan kedua untuk trip pelancongan ke LONDON & PARIS...uiishh...tak sabar pula nak pegi LONDON & PARIS ni...maklumlah...tak pernah sampai lagi ke KOTA LONDON ni...

Anyway...k jue nak stori mori skit event2 yang berlaku dalam JUNE....banyak sgt kenangan2 manis yang k jue dan OMG lalui penuh dgn senyuman dan keriangan...Dalam OMG, kami sentiasa diterapkan dgn kerjasama, satu hati dan saling menhargai antara satu sama lain. Kerana inilah budaya yang di ajar oleh mentor dan idola k jue...CDM CHAN, MDM LAM, CDM SITI ROHANA DAN CDM AZLAN

Jom kita layan gambar2 menariksss...!

Sambutan HARI BAPA OMGs

HEPI FATHERS DAY!!!!
Ini lah bapa2 hebatsss dibelakang usahawan 
cemerlang OMGs...

Acara potong kek... 


Acara berikutnya...supprise..!!! Pemberian bunga unuk bapa2 hebatss ini...

Pemberian bunga daripada CDM HAFIZAH kpd ABG MAZHAN tanda kasih dan sayang..ecewahh!!

Diikuti oleh CDM MAZNI....hepi sungguh ABG MAN dapat bunga...:)

CDM AYU LISA sampai terlentok-lentok kepalanya...
manje sunguh!!!


K jue pun tak ketinggalan...pemberian bunga ini adalah simbolik pada penghargaan susah senang nya pengorbanan CDM AHS bersama K jue....Kejayaan dan pencampaian  k Jue hari ini adalah di atas sokongan dan hasil usaha kami berdua...rasa bertuah sgt2 dijodohkan dgn CDM AHS..LUV U sampai bile2...muahhhh!!!



SUPPRISE!!!!
BESDAY PARTY K JUE...!!!!

Nak tahu tak cerita macamana OMGs memperdayakan k jue...mmg betul2 supprise sampai k jue yang cukup2 PEKA ni pun tak dapat bau planning diorang ni...macam ni kisahnya..hihihi..

Pada malam 21 hb Jun, abg ahs bgtau yang dia ada appointment kat Hotel Grand Season pkl 9mlm. So k jue tak expect langsung yg OMGs dah standby nak buat suprise party!! Abg ahs pun skit punye baik berlakon hari tu....

K jue punye terperanjat...sampai kene pegang tangga!!! Masa ni k jue baru tahu...rupanya aku terpedaya!!!

Tengok muka diorang...gelak besar...!!! Bukan main suka lagi tgk k jue terkezuttt badak!!!

Ni la reaction k jue...!!! Sebab unexpected betul!!!

Sampai macam tu skali k jue tahan gelak...sebab mmg tak tahan betul...terperanjat sgt2!!! Masa tu ada dua pilihan shj....nak menangis atau nak gelak....pf coz k jue pilih gelak sampai perut keras!! hahaha...

Thanks to CDM AHS...sbb berjaya "memperdayakan" k jue...but i like it... 


Nyanyi lagu hepi besday pun...k jue masih tak habis
 gelak lagi!!!



K jue diminta beri sedikit ucapan...tapi tak boleh nak berckp....gelak tak habis lagi!!! Sbb kali ni mmg betul2 buat k jue terkejut...k jue sgt2 menghargainya...


Potong kek time..yummy...!!


Angka di bawah adalah nombor semata-mata...tiada sebarang kaitan dgn k jue...hehehe..

Another big supprise...!! Yeayyy dapat special present....Handbeg LV ~ Totally MM Monogram...!!!

Ini lah beg yang k jue dok aim nak beli masa pegi PARIS nanti..mane nak tahu secepat ini ALLAH makbulkan permintaan k jue....Alhamdulillah....


Inilah antara org kuat yang merancang besday party ni.....sahabat k jue...CDM AZLIN & CDM HAFIZAH....

Siap makan dalam kelambu lagi....
CDM acik dikelilingi oleh wanita2 hebat dalam OMGs...


Acu dan k siti dari Teluk Intan pun ada skali....jauh datang semata untuk sambut besday k jue...
terharu sgt2...






Acara malam tu tak sah kalau takde acara pamanasan badan...ape lagi acara tunjuk potensi diri...Menari ikut rentak lagu Hindustan....belasah je la...hahaha

Yang abang2 pun tak kurang juga hebatnya....

Acara asah bakat "Tarak Ok"...bukan karaoke ye...!


Abg ahs pun tak ketinggalan nyanyi jugak....tapi dua baris je...hahaha...sedap suara abg...:)

Acara diteruskan dgn game ala2 "SERASI BERSAMA"....

Apalah soalan yang dioarng bagi sampai abg mazhan malu2 nak jawab!!! hahaha...

Mmg seronok sgt2...dan bersyukur kerana k jue dapat sambut ulang tahun kelahiran dgn
 sahabat2 seperjuangan ...


Inilah antara kisah bulan JUNE 2012 yang akan k jue kenang sebagai kenangan terindah dalam hidup. Dan inilah budaya dalam OMG...kami sentiasa bekerjasama dan saling menghargai antara satu sama lain. Di sini susah senang akan kita lalui bersama dan EVERY SINGLE STEP akan dibimbing, diasuh dan diajar untuk jadi usahawan PREMIUM BEAUTIFUL yang berjaya dgn cemerlang. 

*Tq to Aniz Cimaloi yang menguruskan supprise party ini. Mmg grand giler....:)