Sunday, June 10, 2012

OMG'S NEW RECORD!!!


Salam guys....
rasa macam dah berbulan-bulan k jue tak update story kat sini.....bukan sebab takde stori....tapi sebab banyak sangattttt sampai tak sempat2 nak update!!
Tapi itu bukan penghalang sebenarnya kan...time management is very important!! 

N today i take a few minute to story mori here...:)
Errrmmm tgk title macam gempak....OMG cipta rekod???? YES....mmg betul....ORANGE MANIA GROUP sudah mencipta rekod baru dengan jumlah QUALIFIER JAM TANGAN MEWAH B32 paling ramai in April 2012 which is aroud 26 people!!!! Untuk dapat jam tangan mewah ini, usahawan perlu at least achieve sales RM100,000.00!!! Wow macam jual kereta plak...tapi ini bukan biz jual kereta dik....its only CORSET PREMIUM BEAUTIFUL!!! 
Macam tak percayakan....jual baju dalam boleh cecah sales ratus-ratus ribu...

You alls pun boleh dapat juga...dgn cara, strategi dan bimbingan dari leaders OMGs...pasti anda adalah org yang seterusnya bakal menerima jam tangan mewah dan menggenggam income RM10,000 pada bulan yang sama!!!!

Jom tengok wajah2 qualifier jam tangan mewah bulan April 2012...














































Next post k jue k jue akan masukkan gambar2 qualifier jam tangan untuk bulan MEI 2012 pulak key....dan bulan JUN, siapa pula...? Mungkin anda...sape nak tahu...dgn qualified jam tangan mewah ini...bulan puasa tahun ini lebih bermakna kerana anda bakal menggenggam bonus extra sbanyak RM10,000....:)
Pilihan di tangan anda...sharing is caring...