Monday, April 2, 2012

UNBELIEVABLE EXPERIENCED IN VIETNAM ~ DAY 2

Salam guys....

Alhamdulillah dah selamat closing untuk perjuangan bagi bulan MARCH!!! Perjuangan ape...?? Guangzhou la....still ada 1 month to go...and one more thing is.... APRIL is a final month for REBET CASH!!! Tu yang tak menang tangan dengan membalas email, jawab soalan kawan2 di FB dan tak kurang juga yang call bertanya tentang korset PREMIUM BEAUTIFUL ni....maklumlah...dah hampir ke penghujung promotion...uoollss dah ada blum...???

Ok kita continue story pasal VIETNAM key...since lagi 8 hari cerita vietnam ni akan beralih kepada cerita pengalaman ke HOLLAND & BELGIUM plak...so k jue akan cepat2 habiskan cerita menarik di Vietnam ni key.

Second day, we all kene bangun awal sbb nak kejar 1st show "WATER PUPET SHOW"...macam lebih kurang wayang kulit kat kelantan la, tapi yang ni dalam air...very interesting!!
Tapi kami sampai agak awal...jadi kami buat show sendiri dulu kat luar..hahaha....


Lepas lunch sepatutnya kami terus ke MUZIUM PERANG...tapi masa masih awal, ape lagi ke HARD ROCK CAFE la kami...
you are so ROCK!!!

Then ke MUZIUM PERANG pula...banyak senjata dan kereta kebal serta jet pejuang dipamer kan di situ



Lepas ke Muzium Perang, kami pergi melawat MUZIUM ISTANA pula...so hari ke dua ni kami banyak belajar sejarah Vietnam....layan....


Group photo....say cisss:)
Lepas ke Muzium Istana, kami terus shopping ke Ben Than Market sebab baju tema untuk Gala Dinner ni "AU DAI" iaitu pakaian tradisional Vietnam....

Baju dah dapat...kasut plak takde...so k jue terpikat ngan kasut hand made ni...dia tukang kat situ gak...!!! Kita boleh pilih warna, corak dan design kasut tu sendiri...very impresive!!
Tak sabar nak pg Dinner ni...sebab dah tahu confirm exklusif punye....dengan makanan dan dewan yang cukup2 indah!
Malam tu special sgt sebab dua org wakil pemimpin dari OMG dipilih menjadi testimoni syarikat dan kumpulan.

CDM SAID SAIFUL sedang berkongsi pengalaman melancong secara percuma sepanjang beliau berbiznes bersama PREMIUM BEAUTIFUL...
Seorang lagi testimoni yg terpilih ialah bakal DDM MASZURAH dari Teluk Intan...Hebat Zura kerana 1st time melancong dah dipilih bg testimoni
And of coz tema our group is ORANGE!!! Berusaha sehabis baik kami menempah Au Dai warna Orange ni tau. Tapi yang bestnye bleh siap satu hari je. Yang tak sempat nak tempah, mereka beli yang dah siap je...so cheap!!! Lebih kurang $30-$40 jeeeee....

With Madam Lam....
Our sifu...CDM CHAN...macam Jet Lee dah CDM CHAN kan...
Antara program dinner malam tu, sambutan harijadi bagi mereka yang lahir padabulan March...sungguh meriah sebab syarikat sediakan kek dan hadiah...yang paling best sebab dapat sambut besday di luar negara...mmg syokkan...

Lepas habis dinner sessi photography untuk ORANGE MANIA GROUP. Masing2 mengenakan Au Dai...vcantik dan manis semua....


Ni dah macam geng Heman Tino pun ada...sekali lagi pandang macam geng kain pelikat...hihihi
Group photo for all the ORANGE MANIA GROUP ~ Qualifier Vietnam 2012
Orait...to be continue for next story from Vietnam with LUV...