Sunday, March 18, 2012

Vietnam...here we go!!

OMG..!!! Kami dah ready nak fly!!!



- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Jalan Cta 2,Klia,Malaysia

ADRENALINE RUSH COZ OF VIETNAM!!!

Salam semua....

Dikesempatan yang ada ni...k jue amat terujasss nak share ngan kawan2 semua betapa SERONOKnye dapat pergi melancong FREE ni...hihihi...ni terbukti dengan gambar2 yang akan disajikan lps ni...tergambar wajah riang dan tak sabar mereka...kalau boleh, tak nak tidur malam ni...ada yang kalau boleh nak cpt2 siang...hahaha...!! Betullah...kalau k jue yang labih 20 negara pergi ni pun still lagi "ADRENALINE RUSH" inikan pula yang baru pertama kali berpeluang ke luar negara!!! Mesti tidur berdiri ...hahaha...

Apa pun tahniah diucapkan kepada semua...tidur awal malam ni....dan one more thing...PASPORT jangan lupa...

Enjoy the pictures!!!

( Ni sebahagian gambar yang sempat dirakam...)


Ain ni seorang kakitangan swasta sebelum ni....dan ini adalah trip beliau yang pertama...tahniah ain...:) Guangzhou pg skali ngan wan ye...

Ain~ 012-2011 676


Tahniah Hely... buat pengetahuan semua, Hely adalah seorang pensyarah di institusi pengajian tinggi...Tapi beliau masih nak rebut peluang kerana berpegang kpd prinsip "HARI INI MESTILAH LEBIH BAIK DARI SEMALAM" dan Alhamdulillah...berkat usaha beliau esok akan dietrbangkan bersam ke VIETNAM!!!

Helyawati ~ 013-2073 511

Apa yang mengagumkan tentang kak miza nih...usia bukan penghalang untuk beliau capai impian dan kepuasan!! Tahniah Kak miza

Sharmiza~ 013-3403935

Usahawan lelaki juga tiada masalah untuk rebut peluang melancong secara percuma!!! Hebatkan...!!! Tahniah pada bakal CDM Acik kerana trip pelancongan ke Vietnam ni InsyaAllah akan jadi trip yang terakhir beliau bergelar DDM kerana selepas balik dari vietnam jika diizinkan beliau naik kepangkat tertinggi iaitu CROWN DIAMOND MANAGER!!!

Acik ~ 013-6778 216

Nur Salmee ~ 013-2620 069

Wahhh...Diana dah siap2 nak bertolak ke KLIA mlm ni....ye lah..Diana tinggal di Kuantan...tu yang kene bertolak awal..:)

Normadiana ~ 013-9116 649

Sorang lagi 1st timer nak ke oversea nih...hihihi...muka macam gabra je nih...ke muka excited...? Tahniah ye ton...:)

Khalimaton ~ 019-3089 769

Wajah ceria Aisyah....Beg pun Orange...memang semangat ORANGE MANIA GROUP!! OMG!!

Siti Nur Aishah ~ 013-9308 685

Siap berpossing lagi ina...hihihi

Roslina Omar ~ 019-9241 538


Nurul Adnie~ 013-2721 912

Norita @ K yus ~ 017-9505 256

Tavad bersama rakan kongsi beliau yang akan sama2 diterbangkan ke Vietnam!

Tavadzula ~ 016-2381 431

Nor Azizah ~ 019-9692 806

Senyuman dan jelingan orang yang pertama kali dalam sejarah hidup nak naik kapal terbang nih....

Nora Fariza ~ 019-6624 103

DDM Fadzly ~ Amboi beria bersiap!!

013-2100 155

CDM Dessy ~ Pemimpin dari Kuantan

013-9319 505

CDM Nurzaida ~ Pemimpin dari Daerah Cheras

013-2190 599

CDM Zamri & Kalsom ~ Pemimpin Dari Lembah Klang'

016-6001 606

CDM Sti Mazni ~ Ketua pemimpin dari daerah Nilai

012-3938 869

CDM Afzan ~ Pemimpin dari Kuantan

013-9622 353

CDM Ayu Lisa ~ Ketua pemimpin OMG cawangan Negeri Sembilan

019-3696 581

CDM Azlini ~ Ketua pemimpin dari OMG cawangan Kuantan

019-9845 369

CDM Said Saiful ~ Tak ketinggalan luggage ORANGE nye

017-6673 277


Gambar k jue kita simpan lepas balik dari Vietnam nanti key...sebab skang beg kosong...blk nanti conpom penuh punye...hihihi...

Kepada kawan2 kat luar sana yang nak joint kami melancong percuma...jangan malu2 untuk contact no tel tadi untuk dapatkan maklumat lanjut...GUANGZHOU menanti anda!!! AAAUUUMMMM!!!