Saturday, March 17, 2012

GROUP PHOTO ~ FLY TO OVERSEA

Salam guys....
Dengan mood nak fly ke VIETNAM yang tinggal sehari je lagi nih....k jue nak imbas kembali antara trip2 pelancongan yang kami dah lawati...tapi kali ni k jue nak sharekan GROUP PHOTO yang menjadi kenangan paling indah kerana pengalaman manis yang terpahat dalam minda ni tak boleh dijual beli....ada sentimental valuenya di situ...
Ini lah antara keistimewaannya biz PREMIUM BEAUTIFUL ni...bila pergi melancong bukan sorang2....tapi berbas-bas dan berflight-flight macam mentor k jue CDM SITI ROHANA yang setiap kali trip melancong ke luar negara pasti akan lebih dari 2 flight bawa rakan kongsi!!! Hebatkan....:))
Group photo berlatar belakangkan SYDNEY BRIDGE, SYDNEY AUSTRALIA

Group photo di depan ARC DE TRIOMPHE, PARIS
Group photo di PARIS, FRANCE

SAWADIKAP....hihihi...ni group photo di PATAYA, THAILAND

Group photo di salah sebuah Pelabuhan terkenal di TOKYO, JEPUN


Group photo di PERTH, AUSTRALIA dengan berlatar belakang PERTH CITY

Group photo di depan STADIUM BIRD NEST, BEIJING CHINA


Malam GALA DINNER di BEIJING...sporting...semua dah macam anak beruang kutub!!!


Bergambar kenangan di Puncak MOUNT'S TITLIS, SWITZERLAND

Group photo di HONGKONG


Bergambar di depan pintu masuk DISNEYLAND,HONG KONG!!

Dan coming soon...group photo di VIETNAM & HOLLAND serta BELGIUM ( Yang akan fly pada 11/4/2012) plak!!! Group photo untuk trip melancong percuma ke VIETNAM DAN HOLLAND dah ada pesertanya....tapi untuk trip melancong free ke GUANGZHOU masih terbuka...jom kita sama2 pergi GUANGZHOU....book your seat now!!!