Wednesday, March 14, 2012

RM100,000, RM720,000 & Rm2,000,000 SALES ACHIEVER!!!

Waahhh....tengok tajuk post ni mesti orang ingat biz import export nih...yelah sales sampai RM2 juta!!! Biz apa ye...hihihi....ni lah dia biz PREMIUM BEAUTIFUL....very simple biz yang tak memerlukan kedai dan pekerja untuk kita jalankan urusan perniagaan.

Every month, mana2 usahawan yang mencapai sales RM100,00, RM720,000 dan RM2,000,000....akan diraikan di biz center kami di Batu Caves...memang meriah!!!So jom kita tengok siapa yang qualified bagi bulan Feb 2012 dari OMG ( ORANGE MANIA GROUP)

Ni lah jam tangan nya....walaupun kita mampu beli sendiri dan mungkin HARGA nya jauh lebih mahal...tapi berbeza dengan jam tangan Madam nih...( panggilan kami pada jam tangan ekslusif nih...hihihi) sebab bukan HARGA yang kami mahu...tapi NILAI jam tangan ni sangat2 bernilai iaitu RM100,00!!!

Ini pulak insentif Pen ekslusif terhad kepada qualifier sales RM720,000 sahaja..

Jeng...jeng...jeng....yang ni pulah Handbag berjenama bagi qualifier yang mencapai pangkat paling tertinggi CROWN DIAMOND MANAGER @ RM2 JUTA sales!!!

SSM Shahirah...congrate dear..


DSM Siti Amrah....tahniah ye...


SSM Arifah....tahniah kak....usia bukan penghalang untuk kita mencapai impian....!!


DSM Zuwe....Tahniah...Usahawan lelaki pun boleh buat sales baju dalamsampai cecah ratus ribu jualan...!!! Hebatsss!!!


DSM Oza.....apa yang menarik pasal Oza..beliau ni duduk di SARAWAK!!! tapi kejayaan tak mengira jauh dekat....yang berusaha pasti berjaya...!!!


Tahniah DOUBLE DIAMOND EIN di atas pencapaian RM720,000 sales!!!Beliau pun ada network yang cukup2 besar di sarawak

Tahniah DDM K yus....usahawan dari kuantan...


Dan big clap untuk CROWN DIAMOND MANAGER ZAHARAH kerana telah sampai ke pangkat paling tertinggi dalam syarikat!!! Beliau telah mencapai sales RM2juta!!! Seorang anak dara dan bekas seorang guru yang sekarang memandu kereta mewah C Class CGI..!!!

Selain dari CDM Zaharah, ada 2 orang lagi CDM baru diraikan iaitu CDM Shanti ( CDM dari kaum India yang pertama dalam syarikat) dan CDM Ha ( CDM yang hanya kelulusan akademiknya hanya setakat darjah 6) Masing2 melakar sejarah yang tersendiri samada dalam diri sendiri dan syarikat khususnya. Tahniah kepada semua CDM2 baru!!!Setiap kejayaan pasti ada tangan hebat yang membantu!! Dan inilah dia mentor kak jue...CDM SITI ROHANA. Beliau lah yang mendidik, membimbing dan mengasuh kami usahawan PREMIUM BEAUTIFUL hingga berjaya ke tahap sekarang....!! Terima kasih dan bersyukur di atas rezeki dan jodoh dalam biz ni. 


Jom....kawan2 yang belum ada lagi korset PREMIUM BEAUTIFUL ni bleh contact k jue....sementara rebet cash masih ada dan peluang melancong percuma masih terbuka luas..why not kita ambil peluang yang ada...:))

Feel free to contact my digit 019-278 1369