Tuesday, February 7, 2012

SEMINAR DIAMOND~Up coming Great Leaders

Salam guys...

Alhamdulillah program seminar 2 hari 1 mlm di Awana Golf & Country Resort ni berjln lancar dan penuh dgn pengisian yg mantopsss!!

Beruntung betul di bwh pimpinan CDM Siti Rohana secara direct dan di bwh naungan B32 lengkap dibekalkan dgn ilmu motivasi dan strategi bg mencapai visi dan misi.

Kepada DIAMOND2 specially dr OMG, gunakan semua ilmu yg diperolehi untk lakar satu lagi pencapaian hebat dlm diri kita dan dlm OMG keseluruhannya. Ini kerana kalian lah pewaris kesinambungan biz hebat ini.

Tahniah kpd CDM Azlini kerana telah dipilih menjadi salah seorang speaker seminar diamond kali ini. Perkongsian yg sgt2 hebat dan rasa begitu bangga ada rkn kgsi sehebat CDM Azlini.

Tahniah juga kpd CDM Aini kerana dipilih sebagai testimoni yg berkongsi tentang rahsia kejayaan beliau. Beliau menjadi idola dan inspirasi kpd usahawan2 terutamanya dr kalangan usahawan anak dara.

Dan setinggi-tinggi tahniah kpd semua peserta terutamanya wakil dr OMG yg layak untk turut serta pd seminar kali ini. Gunakan semua ilmu yg diperolehi untk tukar ia dlm bentuk GANJARAN!!! Target untk ke pangkat DOUBLE DIAMOND mesti dicapai dlm masa terdekat agar kita jadi salah seorg yg akan diraikan sbg Bintang Baru 2012 sempena Ulang Tahun syarikat yg ke 20.
- Posted using BlogPress from my iPhone