Sunday, December 30, 2012

BENGKUNG @ WAIST NIPPER - PREMIUM BEAUTIFUL

As salam guys...

Selalu pakai bengkung tak...? Rata2...kebanyakkan dari kita terutamanya wanita pakai bengkung ketika dalam berpantang je...

So today, k jue nak sharekan bengkung yang paling effective dan berkesan bukan sahaja fungsinya ketika dalam pantang bersalin sahaja...ttp untuk kegunaan harian dan ia juga boleh dipakai oleh kaum lelaki juga...hebatkan....

Jom kita tengok perbezaan bengkung tradisional dengan bengkung PREMIUM BEAUTIFUL....

Bengkung tradisonal yang perlu disulam...masalahnya bila nak buang air...errmm masa tu lah kesabaran amat diperlukan...

Dah macam mumia pun ia juga nih....macam2 stail ikatan dan sulaman...

Ni lagi satu bentuk ikatan bengkung tradisional....bukan tak bagus...tapi kurang effective...

So tiba lah masanya kita ikut peredaran zaman...tukar bengkung tradisional yang biasa, kepada bengkung PREMIUM BEAUTIFUL yang dapat beri kesan kesihatan dan pembentukkan badan. Pemakaian bengkung PREMIUM BEAUTIFUL ini dapat memberi menfaat yang sama seperti kita BERTUNGKU DAN BERTANGAS yang menyebabkan rahim cepat kecut, rahim sihat, rawatan alternatif kepada fibroid, senggugut, cyst, sakit belakang, sakit pinggang, batu karang, gastrik dan angin pasang....

Kelebihan BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL
  1. Fabrik yang lembut dan boleh regang
  2. Tulang keluli fleksibel
  3. Tali boleh laras
  4. 3 tahap cangkuk untuk penyelarasan pinggang

  • Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan. Ini perbezaan yang tidak dapat di mana-mana korset lain.
  • Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.
  • Benang yang di import dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.
  • Reka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang.
  • 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.








Bengkung PREMIUM BEAUTIFUL mendapat pengiktirafan pakar chiropractic daripada 3 negara maju, The American Chiropractic Association, The Canadian Chiropractic Association dan The Chiropractic Association of Quebec.

Memang tidak ragu2 lagi...banyak kebaikan yang kita boleh menfaatkan dari pemakaian bengkung PREMIUM BEAUTIFUL...

Choice is yours...and why not choose the best!!!

I like PREMIUM BEAUTIFUL CORSET :)

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete