Sunday, February 26, 2012

ALHAMDULILLAH...

Salam semua..;))

Hari ni Monday blues hihihi...sindrom hari Isnin gitusss...tp yg tgh fight ke Guangzhou makin bersemangat dan yg dah qualified ke Vietnam makin terujasss sbb 18 hari lg akan diterbangkan ke Vietnam secara percuma..!!! Weehuuu...akaks pun terujasss..!!!

By e way...hr ni just nak sharing word ALHAMDULILLAH...iaitu syukur kpd ALLAH di atas segala rezeki dan rahmatNya..byk betul pencapaian dan bukti2 kejayaan yg telah k jue dan rakan2 telah nikmati dan buktikan bersama dgn korset Premium Beautiful ni. Tapi yg paling diluar jangkaan adalah penghargaan yg diberikan pd diri ini...

Wlwpun kita tak minta dipuji dan dihargai sebegini tinggi tetapi mungkin sedikit kebaikan yg telah kita lakukan dan kita kongsikan..Allah balas dgn rezeki yg besar dan sahabat2 yg sentiasa beri support serta saling hormat menghormati. InsyaAllah kita sama2 berjuang untk menambah baik ekonomi diri dan keluarga untk menyumbang kpd kekuatan masyarakat dan agama khususnya...

Sekali lg syukur kehadrat Ilahi..dan terima kasih kpd sahabat2 yg memberi kepercayaan pd k jue untk kita sama2 ganding bahu....n next project...G 600 Jom Guangzhou!!!! Auummm!!!

Tuesday, February 7, 2012

SEMINAR DIAMOND~Up coming Great Leaders

Salam guys...

Alhamdulillah program seminar 2 hari 1 mlm di Awana Golf & Country Resort ni berjln lancar dan penuh dgn pengisian yg mantopsss!!

Beruntung betul di bwh pimpinan CDM Siti Rohana secara direct dan di bwh naungan B32 lengkap dibekalkan dgn ilmu motivasi dan strategi bg mencapai visi dan misi.

Kepada DIAMOND2 specially dr OMG, gunakan semua ilmu yg diperolehi untk lakar satu lagi pencapaian hebat dlm diri kita dan dlm OMG keseluruhannya. Ini kerana kalian lah pewaris kesinambungan biz hebat ini.

Tahniah kpd CDM Azlini kerana telah dipilih menjadi salah seorang speaker seminar diamond kali ini. Perkongsian yg sgt2 hebat dan rasa begitu bangga ada rkn kgsi sehebat CDM Azlini.

Tahniah juga kpd CDM Aini kerana dipilih sebagai testimoni yg berkongsi tentang rahsia kejayaan beliau. Beliau menjadi idola dan inspirasi kpd usahawan2 terutamanya dr kalangan usahawan anak dara.

Dan setinggi-tinggi tahniah kpd semua peserta terutamanya wakil dr OMG yg layak untk turut serta pd seminar kali ini. Gunakan semua ilmu yg diperolehi untk tukar ia dlm bentuk GANJARAN!!! Target untk ke pangkat DOUBLE DIAMOND mesti dicapai dlm masa terdekat agar kita jadi salah seorg yg akan diraikan sbg Bintang Baru 2012 sempena Ulang Tahun syarikat yg ke 20.




















- Posted using BlogPress from my iPhone