Sunday, December 30, 2012

BENGKUNG @ WAIST NIPPER - PREMIUM BEAUTIFUL

As salam guys...

Selalu pakai bengkung tak...? Rata2...kebanyakkan dari kita terutamanya wanita pakai bengkung ketika dalam berpantang je...

So today, k jue nak sharekan bengkung yang paling effective dan berkesan bukan sahaja fungsinya ketika dalam pantang bersalin sahaja...ttp untuk kegunaan harian dan ia juga boleh dipakai oleh kaum lelaki juga...hebatkan....

Jom kita tengok perbezaan bengkung tradisional dengan bengkung PREMIUM BEAUTIFUL....

Bengkung tradisonal yang perlu disulam...masalahnya bila nak buang air...errmm masa tu lah kesabaran amat diperlukan...

Dah macam mumia pun ia juga nih....macam2 stail ikatan dan sulaman...

Ni lagi satu bentuk ikatan bengkung tradisional....bukan tak bagus...tapi kurang effective...

So tiba lah masanya kita ikut peredaran zaman...tukar bengkung tradisional yang biasa, kepada bengkung PREMIUM BEAUTIFUL yang dapat beri kesan kesihatan dan pembentukkan badan. Pemakaian bengkung PREMIUM BEAUTIFUL ini dapat memberi menfaat yang sama seperti kita BERTUNGKU DAN BERTANGAS yang menyebabkan rahim cepat kecut, rahim sihat, rawatan alternatif kepada fibroid, senggugut, cyst, sakit belakang, sakit pinggang, batu karang, gastrik dan angin pasang....

Kelebihan BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL
  1. Fabrik yang lembut dan boleh regang
  2. Tulang keluli fleksibel
  3. Tali boleh laras
  4. 3 tahap cangkuk untuk penyelarasan pinggang

  • Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan. Ini perbezaan yang tidak dapat di mana-mana korset lain.
  • Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.
  • Benang yang di import dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.
  • Reka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang.
  • 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.








Bengkung PREMIUM BEAUTIFUL mendapat pengiktirafan pakar chiropractic daripada 3 negara maju, The American Chiropractic Association, The Canadian Chiropractic Association dan The Chiropractic Association of Quebec.

Memang tidak ragu2 lagi...banyak kebaikan yang kita boleh menfaatkan dari pemakaian bengkung PREMIUM BEAUTIFUL...

Choice is yours...and why not choose the best!!!

I like PREMIUM BEAUTIFUL CORSET :)

Friday, December 28, 2012

PREMIUM BEAUTIFUL - LONG GIRDLE

As salam guys....

Selalu ada masalah seperti :

Keputihan
Senggugut
Period tak regular - 3 4 bulan sekali baru period
Fibroid
Cyst
Buasir
Rahim jatuh
Rahim kembang
Perut buncit
Strech mark
Punggung jatuh
Punggung kecil @ Takde isi punggung
Punggung besar - sampai londeh @ tak firm
Peha besar
Celah peha berlaga - Jadi warna gelap
Strech mark di paha
Pinggang ke bawah lebih besar  @ bentuk lada

Semua masalah ini boleh diatasi dengan pemakaian korset PREMIUM BEAUTIFUL sebagai rawatan alternatif!!! Tak cuba tak tahu....ini juga salah satu usahakan...

Jom kita tengok sama2 kelebihan dan fungsi long girdle PREMIUM BEAUTIFUL











Selain itu, long girdle PREMIUM BEAUTIFUL juga boleh merapatkan yang mana dah longgar...sebab tu hubungan suami isteri semakin intim dan bahagia... Sayang abangkan...?? So pakai la girdle ni...confirm abang puas hati... 

Dan abang sayang isteri tak....? Kalau sayang...inilah peluang untuk service badan isteri....dah bertahun kita guna, tapi tak pernah service pun...KORSET PREMIUM BEAUTIFUL boleh bantu service badan isteri cik abang!!!

# Patut lah gelaran girdle ni " girdle abang sayang" Yang 50sen boleh jadi 20sen....hihihi :P

Thursday, December 27, 2012

PREMIUM BEAUTIFUL - LONG BRA

As salam guys...
PREMIUM BEAUTIFUL adalah pakaian dalam pembentukkan badan yang membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.

Ia juga pakaian dalam yang disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (Far Infra Red Ray) yang terbukti memberi nafas baru dalam kesihatan, kecantikkan dan keanggunan.

And today, k jue sharekan detail info tentang LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL. 

SIRI PEMBENTUKKAN KONTUR PAYUDARA
Melangsingkan badan dan membentuk payudara yang mempesona















So why not just tukar dari pakai bra biasa kepada long bra PREMIUM BEAUTIFUL yang dapat memberi menfaat bukan sahaja pembentukkan badan dan payudara....malahan dapat memberi kesan kesihatan...

Choice is yours...and i choose PREMIUM BEAUTIFUL CORSET.... (^_^)

Wednesday, November 28, 2012

OMG'S FAMILY DAY - UNIVERSAL STUDIO SINGAPORE & LEGOLAND

As salam guys....
November is a full of activities....started with CDM's OMG Family day, Seminar Gegar Diamond OMG, follow with Majlis Ulang Tahun Syarikat Yang ke 20....

Memang sangat2 padat...tapi enjoy sebab i'm hepi what i'm doing now :)

So hari ini, kita tgk gambar2 kenangan ketika CDM2 dalam OMG ber"family day" selama 3 hari 2 malam ke UNIVERSAL STUDIO SINGAPORE & LEGOLAND MALAYSIA...

Enjoy the picture...:)

Makan malam yang sgt sedap di KARABAU, JOHOR....



















Siap sedia untuk masuk Singapore....





CDM Zamri sebagai coordinator bagi program family day kali ini....mmg tip top!!

Group photo....senyum...:)











Terkejut anak2 melihat ibu ayah mereka melompat mengalahkan anak2 lagi...hahaha....

















 

Muka puas hati selepas 2 jam beratur nak naik TRANSFORMERS tercapai...:)


























 The next day...kami ke LegoLand!!! Bangga sgt sbb Legaoland adalah taman thema Lego yang pertama di Asia!! Proud to be Malaysian!!


Aksi lompat tak habis2 lagi ....retro....







Sporting....dalam hujan pun masih main lagi.....




















We are so hepi....semoga ukhwah yang terjalin dalam ORANGE MANIA GROUP akan bertambah kuat dan semakin harmoni...tahun ni kita pergi yang dekat2 dulu...next year kita joint skali family day B32 untuk bawa anak2 ke GOLD COAST, AUSTRALIA pula key...

"Inilah yang dikatakan qualiti masa bersama anak2...bukan quantiti masa..."