Wednesday, March 16, 2011

MY TRAVEL SUITCASE IS FREE

As salam guys...

Isshh semenjak dua menjak ni asyik bedebar je.....bukan ape...bulan Mac dah nak habis....hihihi...signal we are come closer to the CLOSING DATE for HK... anyway inilah yang dinamakan usaha sehabis baik dulu...baru la rezeki datang pun yang terbaik untuk kita...adil kan...?

Today i nak share one thing yang kadang2 kita terlepas pandang....ISU..."bersedia ngan belum bersedia atau tidak bersedia"....Ramai yang akan bagi jawapan bila dapat peluang/offer...
" i tak bersedia la..." , " i belum sedia lagi..."...dan seangkatan dengan jawapan2 tadi. Anyhow satu soalan yang mungkin boleh kita sama2 fikirkan jawapan nya...rezeki ni boleh kita pilih2 ke nak masa bila....sbb setahu akaks...rezeki boleh datang anytime specially bagi yang sedia anggap itu sebagai rezeki mereka!!!

Yang penting kita siap sedia dulu...sape yang nak siap sediakan diri kita sendiri melainkan DIRI kita sendiri beb!!! Kadang2 rezeki yang datang pun kita tak perasan sebagai rezeki kalau asyik dengan alasan 'belum bersedia'....cube tanye dalam diri....tahun bila la agaknye nak siap sedia ye...? opppss...soalan hottss gituh...i bukan nak mengajar...tapi boleh la kita sama2 renung2 kan...dan selamat beramal...kihkihkih...

So for all my biz partner specially bakal CDM, siap sedia from now...lugage incentive is waiting for those yang siap sedia....who knows...u akan menjadi salah seorang penerima incentive exclusive ni...woott...woott...!!!



Bayangkannnnn....suitcase ini jadi kepunyaan anda....
uiiishh..glem gituh..

Samsonite tuh...merah membara..macam semangat akaks!!

Lojel pun tak kureng hebatnye....
Ala-ala maskulin kan...mesti kalau abg abu bwk betambah hensem...
i lokeee...

Ini my own target....tak tahan tgk k ana je dok tarik miss LV nih...



Ini lah model2 yang akaks import dari Bangla
untuk iklan "MY TRAVEL SUITCASE IS FREE"
Kihkihkih...terutama yang hujung pakai spek mate tuh...
tu dari negara lain tuh....jangan mare ye...nanti kene jual!!!

This entry is dedicated for:
DDM SAID SAIFUL FADZLY
DDM AFZAN
DDM DESSY
DDM MAZNI
DDM JIHAN
DDM ZAMRI
DDM AYULISA
DDM ASFIZAHANIM
BAKAL DDM KHAIRUL
BAKAL DDM AINI

SAYA BOLEH
SAYA PASTI BOLEH
SAYA MEMANG BOLEH
GOGOGO...HONGKONG3X
VACUUM SEMUAX3....

ANDA BAGAIMANA....NAK JOINT SKALI PG HONGKONG PERCUMA...
PICKUP YOUR PHONE...CONTACT ME AT:
019 278 1369
WILL WAIT FOR YOU :))