Sunday, February 27, 2011

KERETA RAYA!!!

Salam guys...

Hai...whats up...bulan ni mmg macam lipas kudung...maklum la...bulan pendek...tapi...dalam bulan 'pendek' ni jugalah..kita bleh cipta sejarah dan kenangan manis kalau kita ada matlamat yang jelas...setuju? kalau setuju....hihihi...takyah lah sambung ayat seterusnye...:))

Orait....FEBRUARY 2011, terukir dan terpahat memori paling indah dalam hidup my best friend ever @ my biz partner...DDM SAID SAIFUL FADZLY & DDM ZAMRI + KALSOM...kenapa ye...? Kerana mereka berjaya memiliki KERETA IDAMAN mereka!!!! Wow..tak ke terindah tuhhh....cuba bayangkan kalau diri kita sendiri yang dapat....isshhh tak ke syiok namanye...mau tersenyum 3 bulan berturut-turut...!!!

Ini bermakna mereka balik RAYA tahun ni...pakai kereta baru beb...!! Mesti gempak satu kampung...kihkihkih....isshh...bukan itu matlamat utama...tapi kalau boleh jadi gempak ape salahnye...hihihi...

Anyway...semoga biz bertambah rancak...bertambah kuat usaha untuk mencapai impian2 yang belum terlaksana lagi...kereta baru ni sebagai penguat kita untuk lebih maju dan terus mencipta sejarah dalam diri sendiri....jom layan gambo...


Wuuiiii...besarnye lambang....
C Class tuh....meleleh air liur wee...


DDM SAID SAIFUL bangga di sisi isteri pertama beliau...

Akakss...sempat berposing you....!!!

Bersama CDM hebat....our idol...

CDM AHS kate...lps ni bleh la joint CBC plak...!!!


Ini lagi satu....cube teka kereta ape...?
Sape dapat jawab...kereta ni jadi hadiah...hahaha!

Tada....tuan empunye ...TOYOTA ESTIMA....
DDM ZAMRI DAN KALSOM tersenyum puas...

DDM Zamri sebelum ini sudah memiliki C Class Kompressor
so...yang ini kira kereta kedua mereka...dahsyat!!!

Kawan seperjuangan ambik aura kereta baru...

Ehh...Azmi...bukan dah ada ke estima...?

Haaaa...ambik ko...sampai ke bonet puak2 ni kobek!!!

Fuyyyoo...kerusi pun tak bukak plastik lagi....
pakat sume tengok!!

Group DDM ZAMRI bergambar selepas sessi mengobek kereta!!!

Anyway...congrate to you guys....kejayaan tidak datang sekelip mata tapi dengan usaha dan kerjasama dalam kumpulan...yang belum memiliki lagi kereta idaman anda...masih ada peluang dan kesempatan, yang penting jangan berputus asa tetapi istiqamah pada ape yang kita sasarkan.. manetau lepas ni turn kita pulak...tak gituh ATINA, AINI (KUANTAN), AINI (K FIZAH)..all the best guys.....

adios.....(*_^)