Monday, February 21, 2011

KEMPISKAN PERUT DENGAN LACTOLITE

Rahsia Kekal Langsing Dan Sihat

Salam guys...

Dah cuba berdiet? Berat badan anda menurun, tapi masalah perut buncit masih tak selesai...Dont worry...be happy....sebab LACTOLITE kan ada....Cuba amalkan secawan minuman serbuk yogurt ini setiap hari untuk membantu nyahtoksik tubuh disamping menguatkan organ-organ nyahtoksik. Takde kandungan herba atau bahan kimia yang bersifat julap. Maknenye kalau makan takkan kejang perut atau cirit-birit.

LACTOLITE ni kaya dengan menfaat kerana membantu menyingkirkan toksin dan sisa kumuhan, memudahkan pembuangan najis, melegakan ketidakselesaan sistem pencernaan, meningkatkan kesihatan, kecergasan dan tenaga.
Yang special nye LACTOLITE ni...boleh meningkatkan metabolisme (boleh bantu untuk kurus) dan kurangkan berat badan, galakkan pertumbuhan bakteria baik, legakan sembelit dan bantu penghadaman....sesuai la sangat2 untuk yang ada sakit gastrik, sakit hempedu dan ulse dalam perut.

I pun dah makan 3 kotak you....badan rasa lebih ringan, bertenaga dengan kulit lebih halus dan paling menarik, perut buncit dah takde....Yiiippppyy!!! Kata2 seperti..
"k ju...nampak kurus la..", "K ju...diet ke...nampak badan dah susut.."...hihihi...itu sume kata2 yang sering i dengar skang...auwww...malu i...tapi i setujuss...kihkihkih....
Yup...mmg sebelum ni badan tak lah besar mana..tapi biasalah, bila dah 3 anak ni...ada part2 yang dah lari alignment...tapi ALHAMDULILLAH...LACTOLITE banyak sangat membantu...takde diet yang ketat atau ikat perut tahan nafsuuuu....just minum LACTOLITE everyday before breakfirst...everything yang tak memberi menfaat pada tubuh will flush!!! Ohhh..bahagia sungguh perut ku...rasa sungguh selesa...tak pernah rasa LEGA macam ni kecuali bulan puasa...tapi kojap jo...lepas berbuko tosekso balik porut den...So why not...just try...trial pack also available...

Ini lah LACTOLITE....
Penyelesaian kepada perut buncit ANDAAA...

Wowwiiii...ini lah salah seorang testimoni LACTOLITE
Dari berat badan 96kg, sekarang boleh bergaya dengan kebaya BANDUNG lagi...
Bukan berat badan sahaja menurun kepada 70kg selepas
mengambil 3 kotak LACTOLITE, ape yang syiookkknyeee..
masalah PERUT BUNCIT dah takde lagi....


IIssshh....takkan nak tengok je beb...sekotak LACTOLITE bleh tahan 25 hari tuh...harga boleh runding....sape cepat booking bleh dapat special price...
and plus with the mystery gift....

Feel free to cantact me at:

019 278 1369
cdmjue07@yahoo.com