Wednesday, February 16, 2011

PREMIUM BEAUTIFUL: Sales up to RM500,000 a month

Salam guys...
Bertemu kembali....yup..today entry is another story about successful entrepeneur untuk tatapan kita bersama. Errmm, kalau bisnes konvensional..nak capai sales RM500,000 ni makan betahun beb...tapi dengan bisness network marketing ni segalanye tidak mustahil. Ia telah dicapai dan menjadi pencapaian bulanan bagi this lady yang usia bisness nya baru 3 tahun....Its good to knowing this kind of people...boleh kita jadikan inspiration gituh....!!! Bak kate pepatah.."NAK BERJAYA KENE BERKAWAN DENGAN ORANG YANG
BERJAYA"...

ok let me introduce this lady...Bermula kehidupan yang biasa2 sahaja...dengan bekerja di sebuah kilang dan kemudiannya menjadi tenaga pengajar di sebuah sekolah menengah..memegang segulung ijazah belum menjaminkan kehidupan yang selesa bagi diri beliau. This lady...memang cukup2 anti dan berfikiran negatif pada bidang perniagaan...(dulu la...skang sgt2 positif..biasa lah...benda yang tak pernah kita buat atau kita ceburi memang la banyak tanggapan negatif dari yang positif kan...sebab tu ada pepatah "TAK KENAL MAKA TAK CINTA..."...hihihi..setuju...? s
ekali lagi...kalau setuju ...angkat tangan seperti saya...ucop: Hantu K limah balik rumah)


Ni la pengakuan ikhlas, jujur dan terus terang beliau yang cukup2 bersyukur dengan kenikmatan dan rezeki yang melimpah ruah sekarang.Yes i know...mesti ada yang cakap...dia boleh la...dia pandai becakap...dia tu cikgu...dia ramai kawan...dia hebat...dia kelulusan tinggi...dia itu...dia ini...sume pasal potensi orang...

Yang kita ni, aku tak pandai becakap...aku tak ramai kawan...aku takde kawan (pun ade gak...errmm)..aku ni pemalu...aku ni jenis hangat2 tahi ayam je...aku ni cepat give up...aku ini...aku itu....sume pasal kelemahan dan kekurangan diri...

For me...itu sume boleh di atasi dengan satu soalan saje..."NAK ATAU TIDAK BERUBAH KEPADA KEHIDUPAN YANG LEBIH BAIK?"...kalau nak...sume kelemahan dan kekurangan kite tadi bukan priority dan bukan jadi penghalang untuk kita berjaya....dan inilah yang menjadi prinsip dan pegangan "successful entrepeneur" hari ini....orang yang saya maksudkan ialah...

CDM HAFIZAH MUSA

Click untuk mengetahui rahsia kejayaan beliau

Dolu2...sebagai tenaga pengajar..
Sekarang beliau bukan setakat mengajar,
tetapi seorang yg sentiasa belajar dan boleh diajar....


Kejayaan beliau siap masuk dalam surat khabar tuh....

Selain daripada mencapai ape yang diimpikan, CDM HAFIZAH juga sudah diterbangkan hampir 10 buah negara kerana memenangi insentif yang syarikat sediakan....jom kite layannn....


Amsterdam...cukup2 indah dan nyaman...
Abg Mazhan suka Amsterdam...sebab ada RED LINE ZONE...hihihi

Kota Chinnntaaa..
PARIS....


Sydney, Australia

Yokoso....!!!
Tokyo, Jepun....


Beijing, China


German

Switzerland

Bershopping tanpa ada tekanan...yahhhooo!!!

Tahun pertama berbisness, dapat memiliki kereta yang selesa untuk keluarga...

Selepas setahun berbisness, beliau dinobatkan sebagai
CROWN DIAMOND MANAGER



Sekarang...beliau berjaya memiliki E-Class Kompresor....:))

Wow....cepat betul perubahan kehidupan yang k fiza alamikan...best tengok...terutama yang gambar2 melancong ke oversea tuh...errmmm meleleh air liur...macam takde harapan je nak pegi ye...hahaha....you got same feeling as me dolu2 la....tp skang...sume dah berubah...! Harga kuih pun dah berubah tau...dulu 20 sen sebiji...pastu 30 sen sebiji...pastu 5 biji $2.00....dan baru2 ni pegi pasar malam, sebiji 60 sen plak dah...haa..tgk tuh..kuih pun berubah tau...kite yang sebaik-baik kejadian ni, takkan taknak berubah kot....isshh...malu ngan kuih2 tu...ngan karipap, ngan kuih badak...hihihi....cubo bayang kan...malu wehhh...so how to make changes in our life..?...sonang jo...ambik la peluang yang ado dopan mato ni ha...(eh apesal sleng N9 plak ni...)

Now is HONG KONG MODE....kenapa tak ambik peluang ini...selain dapat melancong percuma, confirm dpat income extra selain menjanjikan Raya tahun ini paling bermakna...(sebab poket tebal beb...) so, choice is yours...if you want to know detail...dont malu2 nak contact ye... I'm here waiting 4 you guys...that all 4 now...tungguuuuu...next entry, banyak lagi kisah2 kejayaan yang akan dikongsikan...adios...

019 278 1369
cdmjue07@yahoo.com