Sunday, February 13, 2011

PREMIUM BEAUTIFUL : Rm200,000 sales in a month!!!

Salam guys...

Today...i want to share another excellent performance in our group!!!! Bangga ape...ye la..baru je berbisnes dalam tempoh 2 bulan beb...dah boleh cecah sale RM200,000 tuh.....n automatic qualified 2 vvip free trip to Hong Kong Disneyland....syok kan...Matlamat utama just nak dapatkan income lebih...tapi skang.."terlebih la sudah"....jom layan gamba...!!!


DSM Aini...ini lah orangnye...yang cecah sale RM200,000 last month!
Bergambar kenangan bersama pemimpim beliau CDM Hafizah
and our great leader CDM K Ana


CDM K Ana tgh dok pakaikan DSM Aini jam tangan mewah
sebagai ganjaran kepada pencapaian beliau!!!



Ha...tgk tgn kiri tuh....makin berseri-seri...:))
yelah...jam free...hihihi....muka cik hubby pun hepi....
Bukan ape...selain dapat hadiah ekslusif dari stokist, income DSM Aini
mencapai 5 angka!!!! RM13,000...hihihi...banyak tuh!!



DDM Kapt Dr Edry juga dapat jam tangan ekslusif...
Beliau boleh kita jadikan contoh, DR pun buat bisnes...
Sebelah beliau tu DR Hafiz..DR gak....!!!



Ni lagi satu contoh terbaik yang kita patut fikir2kan...
DDM Shanti...tersenyum di atas pencapaian beliau ke pangkat DDM.
Biz ni 1 Malaysia sungguh! Sape ambik peluang..dia yang akan
DAPAT!!! Tak kire warna kulit atau Agama!!


Ok...yang ni gambar bersama CDM baru...masih panasss lagi...
CDM SALHA...beliau baru diraikan sebagai Crown Diamond Manager.
Yang menariknye...beliau berbisnes hanye melalui internet!!!
( i bleh share how to get your costumer yang BANYAKKKK melalui internet)
Senang sungguh bisnes ni...yang penting nak atau tidak je...
(Baju CDM SALHA memang meletuuuupppp malam tu!)


So thats all....errmmm asyik tgk gambar dan dgr kejayaan org je...kalau diri kite sendiri diraikan mesti lagi seronok kan...setuju...? kalau setuju angkat tangan seperti saya....(ikut macam usop dalam cite Hantu K Limah balik Umah...hihihi..)
Setiap org berhak untuk berjaya...terpulang kepada diri sendiri nak cepat berjaya, nak lambat berjaya, nak relax2 untuk capai kejayaan, atau berserah saje...berjaya pun ok...tak berjaya pun ok...nak buat macamane...dah takde rezeki...!!! Come on guys...rezeki perlu di cari dan nasib diri perlu diperjuangkan!!!
Here we can tell you how to success dalam bisnes ni...ada rahsianye beb...!!Kalau nak tahu sila la calling2 ye...we can share everything...yup everything...!!! Interested...calling me as a digit below...:))
019 278 1369
cdmjue07@yahoo.com