Wednesday, February 9, 2011

MANIS MALAM PERTAMA

Salam guys...

Woottt...wooottt...aiikk....hepi nampak...hahaha....bukan ape..dapat satu rahsia semalam bagaimana nak menghangatkan semula kemanisan '1 st night'....hihihi...
( bawah umur takbleh bace ye...panggil ibu ngan ayah yang bace...). Mula2 macam tak percaya...atau dalam bahasa orang kampung i...tak confident!!! ahakss...tapi dalam hati nak try gak...mane bleh tahan...tgk org lain je yang merasa 'NIKMAT'.....wow..wow...wow...makin hangat ayat akaksss!!!

Meh sini dekat skit...lagi skit...ni cite bab2 dalaman ni...nak tau kan macamane nak bagi cik hubby kite teringat-ingat kat kite, tersenyum-senyum bila kat opis pun, tak sabar2 nak balik umah, balas2 sms kate2 romantik ngan kite, manja2 ngan kita ala2...kucing manja gituhh...miowww...!! ha..tu sume ada caranye...jangan malu dan segan..ingat ..ini untuk kebahagian rumah tangga ANDA juga...kalau cik hubby happy...tak ke kite pun happy...jangan buat main oohhh...kalau bab 'tuutttt..' tak dijaga betul...silap2 bleh berantakan rumah tangga...isshh mintak simpang!!!


PREMIUM BEAUTIFUL...sume orang tau memang korset
'abang sayang'...ni memang wajib pakai punye...
ibarat kulit kedua bagi kaum wanita!!!


Lactolite...untuk kempiskan perut dan membantu
untuk kuruskan badan selain dari melancarkan
penghadaman...

Mungkin kita dah tau, dengan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL dapat membantu memulihkan hubungan suami isteri..yelah..kalau dah fungsinye macam bertangas....mau tak mantooppp beb..! Dan mungkin kita dah tahu, nak dapat kesan yang lebih...minum skali LACTOLITE!!!! Tapi ada lagi satu rahsia yang i nak kongsikan kat cni...satu cream yang berunsurkan tumbuh-tumbuhan yang bakal menyemarakkan lagi 'aktiviti kekeluargaan' anda!!! hihihi....nak tau cream ape...? jeng..jeng...jeng....!
*
*
*
*
*
*
*
Tadaa...memperkenalkan BIOEVER
@
"CREAM ABANG SAYANG'




Testimoni BioEver...after 10minute
Mantooopp makcik.....ni baru tang muka tau...cuba sapu
tang lain plak...hihihi

And of coz...this produk is HALAL
No doubt!!!


This is the 'hot button'....errmm sape2 yang sapu kat tmpt2 yang
dicadangkan ini, pasti terkezuttt dgn kesan nye...!!

Ini plak area2 yang perlu disapu untk memantapkan, menegangkan,
melicinkan, mencerahkan, membesarkan, mengempiskan

bahagian2 yang perlu!!! Believe it...the result is guarentee!!!

Isshhh...dah macam org jual ubat kat chow kit plak...!!! But this is the reality...yang nak tau lanjut, can HELLO me...sape tak interested...no cost me at all...tapi of cozzz yang berminat, i akan bagi sedetail detailnye ya...cannot telling hear...banyak sangat sensotnye...hihihi...belief me...ada banyak lagi rahsia 'CREAM ABANG SAYANG' nih...!! Jangan tak percaya...after 3 second, je...akan dapat KESANNYA!!!...OPPPSS...sudah2...biarlah is menjadi rahsia sehingga you call me pesonally...:) (Ladies only ya...!)

cdmjue07@yahoo.com
019 278 1369

Hari hari pun mau...:)