Sunday, January 30, 2011

PULIH HORMON UNTUK KURUS!!!


Salam guys....

Bertemu lagi ya...hihihi...after last entry..agak busy skit...maklum la..closing date! So whats up...? Hows your life...? Dah dapat bentuk badan dan berat badan yang diimpikan...? Hihihi...blum lagi....ok..today entry, i nak bongkar rahsia kenapa walaupun setelah berdiet dan bersenam, kita masih tak dapat berat badan yang diimpikan....? Jeng...jeng...jeng....Faktor paling utama kenapa setelah berdiet sakan, excersize bersungguh-sungguh tapi still tak kurus2...adalah disebabkan....
" Enzim dan hormon pembakar lemak rosak atau belum pulih sepenuhnya"

Ha...this is the main reason...kenapa tak kurus-kurus...Hormon yang penting bagi membakar lemak adalah hormon tiroid. Kalau hormon tiroid ni berkeadaan baik, our body akan mula membakar lemak dan berjaya menjadi kurus dan cantik. Selain tu, senang.... je kalau kite nak maintainkan berat badan yang ideal coz hormon tiroid yang tinggi menghalang lemak dari berkumpul!!!! Interesting kan...!!

Hormon tiroid ni can be damage coz of pewarna makanan, ubat-ubatan, pengawet makanan, makanan yang diproses dan sinar x. Thats why..sampai satu tahap, berat badan tak turun2 walaupun dah buat macam2...ia disebabkan hormon tiroid kita dalam keadaan tak berapa baik.

Now, kita dah tahu kenapa kan...tp what is the solution...? The reason 'why' dah tahu...skang "how' to makesure our hormon is in good condition....jeng...jeng...jeng...banyak betul suspennye...! Cepat la...tak sabar nak tau ni!!

Untuk memastikan keadaan hormon dalam badan kita stabil n in good condition...the best solution is just wearing PREMIUM BEAUTIFUL. Yes...this is the answer. Antara kebaikan this magical corset is, it can stable our hormon...! Bagus kan...! Selain dari itu, PREMIUM BEAUTIFUL juga boleh membantu meningkatkan kadar metabolik yang memberikan hasil yang menakjubkan pada tubuh badan kita. Kesan nya, seseorang itu akan mengalami penurunan berat badan, tenaga lebih baik dan mereka bertambah tenang dan gembira...yiiipppii!!!

Why PREMIUM BEAUTIFUL...? Coz, PREMIUM BEAUTIFUL ada mengandungi FIR (Far infrared Rays).

"Far infrared waves have special regenerative effects on the body. When the body is exposed to FIR waves, whether those waves are from the sun, FIR lamps, FIR saunas, reflected by specially treated fabrics or ceramic items, there is an increase in warmth. This warmth stimulates the detoxification and healing processes" (Specialist Dr from Japane)


Before wearing PREMIUM BEAUTIFUL


After 30mnt

After 1 hour wearing PREMIUM BEAUTIFUL


This is how the FIR work when its touch our skin!!


Tadaaaa...this is how the PREMIUM BEAUTIFUL is look like!!

So for detail explanation...you can call/ sms or amail me at:
019 278 1369
cdmjue07@yahoo.com