Tuesday, January 25, 2011

CONGRATULATION : EXCELLENT PERFORMANCE

Salam guys....

Today entry is about excellent performances....wa..macam best je....!!! Yup... of coz....2010 dah berlalu and now 2011 mengganti. So this is the best time untk melakar kejayaan...ye...seawal tahun...why not...setiap org ada hak yang sama untuk berjaya...terpulang pada individu itu nak atau tidak....setuju tak...? (Soalan ini tak perlu di jawab...sendiri mau ingat...hihihihi)

Anyway...congratulation to my biz partner coz of your achievement!!! You do the right thing....raih seberapa banyak kejayaan...dgn berpegang pada "Golden Rules" ni..."KALAU BOLEH DAPAT CEPAT...KENAPA NAK LAMBAT"...

Lets find out who are the excellent achiever this month




DDM Said Saiful...with his great leader CDM Azlini
and super duper CDM K Ana. He got luxury pen as a reward
coz of his achievement sale touch RM1Million sale!!!

DDM Afzan also...sape sangka boleh buat sale up to a million babe!

DDM Dessy...proud of you!

Exclusive watch is reward for those who are achieve group sale RM100k a month. Lets see...sapa yang kenaaaa...hihihi...

Congratulation tu DSM Ina...good job!

Same goes to you DSM Sue...Well done!!

And out thema that night is RED & WHITE....
sporting betul sume...sehati sejiwa!!!


Anyway...perjuangan mesti diteruskan....bagi yang tinggal setapak dua lagi nak sampai kepuncak...berlarilah lebih laju lagi...kerana banyak sangat kenikmatan yang sedang menunggu kita di sana...specially to...:

DDM Asfiza...bayangkan...
skit lagi org tak panggil DDM Asfiza...CDM Asfiza...best gak kan!!


DDM Ayu Lisa and DDM Fadzly....
Naik pentas skali dgn pasangan...dua2 jadi CDM tahun ni...ada berani...?

DDM Zamri n DDM Som...
Naik CDM bersama pasangan dan Rakan kongsi skali...
Kejayaan berganda tuh...confirm income pun berganda!


DDM K Mazni n DSM Ja...
Bayangkan....adik beradik naik pentas meraih anugerah tahap tertinggi...
Mesti sejukkkk perut ibu mengandung...:)

DDM Jihan also....
Confirm meletop kalau Jihan naik CDM....

Seronok kan tengok kejayaan org...tapi kalau kita yang berjaya ....lagi seronok...duaronok...tigaronok..hihihi..anyway...semua org pun nak berjaya. Cuma cara dan tindakan kita yang menentukan cepat atau lambat kejayaan itu bakal diraih. Selain berusaha, berdoa dan bertwakkal...kita juga jangan terlalu banyak mengkaji sgt peluang2 yang dtg...asyik memikir dan mengkaji, hasilnya tak sama dgn org yang bertindak..!!
'99% of failures come from people who have the habit of making excuses'

So kita tak nak jadi yang 99% ini...tapi kita nak jadi 1% yang sentiasa positif untuk berubah kepada yang lebih baik lagi...ok..that all for today...wallah..adios..