Thursday, January 20, 2011

CORSET: ATTRACT AND SEDUCE HUSBAND

Salam everybody...

Wow...! Today entry is about how to atrract and seduce husband....errmmm...dahsyat kan...but its interesting and really2 important in married...pernah dgr tak org divorce sbb dia dah tak cantik, dah gelebeh sana cni, dah takde ummpphh, dah losss here n there n seribu satu lagi reason...and what is suprising me...all of this...is about women body inside n outside beb!!! Coz of this reason...rumah tangga yang dah dibina bertahun-tahun hancusss sekelip mata...I'll share with you 1 story...still about body shapping n penampilan...

" This lady is around 37 years old.. body kurus je sebelum ni...but after a few years kawin...cam biasa badan naik macam di pam2...just imagin...from 56kg...badan naik sampai 96kg and almost berat "SEPIKUL" said her husband....but this lady tak kisah sgt....sbb bg dia suami dia REDHA walau macamane keadaan dia skalipun...dia percaya husband dia seorang yang baik...(takkan buat hal la maknenye tuh...) and of coz...they are happy family...ape nak sume ada...duit jangan cakap la...they are "MONEY FREEDOM FAMILY"...tapi....sampai satu tahap...this lady rasa terpanggil-panggil nak tanya dgn husband dia ciri2 isteri yang jadi impian dia....tapi cam biasa...lelaki mane nak jawab...kalau bagi jawapan pun...jawapan yang nak sejukkan jiwa..nak jaga hati la tuh....!! Setelah dipujuk rayu...sang suami pun buat la pengakuan ikhlas...dan jawapan no 1 dia....nak tau ape....??? "NAK ISTERI YANG BERBADAN LANGSING....!!!!" OMG....walaupun dah berkahwin bertahun-tahun...almost 15 years...still lagi suami nak kan penampilan yang terbaik dari si isteri...tergamam la this lady....dia tengok diri dia dari atas ke bwh...dr bwh ke atas...macamana dia bleh tak sedar yang badan dia mmg bermasalah....dari saat itu...this lady berazam untuk kuruskan semula badan dan jaga penampilan diri...bukan setakat badan jadi makin cantik...tapi juga bertambah sihat..."

Cerita ni selalu dah kite jumpe atau dgr...tapi masih ramai yang tak sedar sbb tak jadi lagi kat diri sendiri...tapi takkan nak tggu jadi baru nak cari solution kan...so before its begin...ape salahnye cari alternative to prevent....and the best thing yang dapat membantu is PREMIUM BEAUTIFUL

CORSET WHICH IS CAN ATTRACT AND SEDUCE HUSBAND!!!
Demand for PREMIUM BEAUTIFUL... sgt2 menggalakkan and whai can i say..overwhelming!!Nak tahu kenapa...sbb PREMIUM BEAUTIFUL CAN:

Shape kan badan, dan bantu untuk kurus
Increase metabolisme
Push up for sangging breast
Improve blood circulation
Improve respiratory system
Detoxing agent

Promotion is still on...
Grab and booked your set now!!
019 278 1369