Saturday, October 29, 2011

PRE-CELEBRATION CDM's ORANGE MANIA

Salam guys...

Just nak share pre celebration untk cdm2 baru dlm group orange mania!!! Hepiii sgt..sbb 3 org sekaligus cdm baru dilahirkan pd bulan yg sama!!! Banggess!!! Itulah hasil dr usaha yg tidak kenal erti putus asa..!

Lets enjoy the picture!!

So our thema mlm tu "purple colour"...tgk tu..pakat pakai purple semua..!



Tahniah dsm malee...achieve $100k sales!!



Tahniah dsm ina also achieve $100k sales..



Congrate dsm wan-$100k sales



Congrate!!! Achieve $100 k sales also..!


Tahniah azie...at last achieve $100k sales!!



Congrate farah..also achive $100k sales!!


Congrate ddm ja...achieve $720,000 sales!!! Hebatsss!!


Congrate ddm tavadzula...she made it $720,000 sales!!






Cdm pertama yg diraikan~ cdm dessy dr kuantan!! Achieve $2juta sales!!



Cdm dessy dr kuantan dpt beg tgn Bonia Hadiah dr stokist!!! Cantik sgt beg tu...!!



Cdm kedua yg diraikan ialah cdm mazni!!! Cdm mazni sedang buat ucapan dgn penuh semangat!! Cdm mazni juga achieve $2juta sales!!



Rkn kgsi cdm mazni sama2 meraikan kejayaan beliau...byknye bunga...!!



Sahabat2 yg turut sama meraikan kejayaan cdm2 baru..!! Lps ni turn ddm achik plak key...


Then turn cdm ayu lisa pula untk diraikan...!



Cdm ayu lisa sedang buat perkongsian rahsia kejayaan beliau...



Cdm ayu lisa dpt beg tgn Bonia sbg reward!!! Well done..





Trio cdm hebat sedang potong kek!! Hebatssss..




Next is your turn..!! Peluang sentiasa ada bg org yg sedia ambil peluang!! Peluang keemasan pun tiada makna jika diri kita tidak bersedia untk ambil peluang keemasan tadi...

Renung2...kan...dan selamat beramal..:))


Posted using BlogPress from my iPhone

Sunday, October 23, 2011

TOP LIST ~ SICKNESS

Salam guys....

Ape pencapaian terbaik kita bulan oktober ni??...Semoga lebih baik dari bulan lps key...Kite same2 upgrade ye....at least tak nak jadi org yang dalam kerugian...:))

Hari ni k jue nak update info dari seorang sahabat yg kerja sebagai pegawai perubatan di hospital tutttt...tentang kelebihan pemakaian korset PREMIUM BEAUTIFUL boleh membantu mencegah dan merawat penyakit2 yg BIASA dlm kehidupan kita!!! Ini statement Doktor ye...bkn akaks....hihihi...jom semak...manetau salah satu dr top list penyakit yang mmg selalu kita dan kawan2 alami.....boleh share2 ngan mereka....SHARING IS CARING....



Migrane/sakit kepala

Breast lump ~ Biasanya dialami oleh anak dara berusia 17 tahun ke 30 tahun!!! Suprisekan...ingatkan org dah kawin je...

Bengkak susu/ Radang Payudara (Mastitis) ~ Dialami oleh ibu yang sedang menyusu anak...
Tak payah susah payah balut ngan sayur cobis lagi...hihihi...

Gastrik/Pedih ulu hati

Asma/Lelah

Salur pernafasan jadi sempit

Sakit belakang/Slip disc

Fibroid/sis

Period paint/Heavy bleeding

Keputihan

Sakit lutut/sendi2 lenguh

Urat bersimpul / Cramping


Terseliuh/bengkak/radang
Semua yang di atas TOP LIST penyakit yang masyarakat kita nggap biasa tapi boleh beri kesan mudarat dalam jangka masa panjang!!!

CEGAH SEBELUM RAWAT!!!
PAKAI KORSET PB SEBELUM TERLEWAT!!!

Sunday, October 9, 2011

Malam Serasi Bersama~Crown Diamond Manager

Salam guys...seronok sgt2 mlm ni sbb dpt dinner dgn sahabat2 hebat dan semua CDM dlm
Group OMG sendiri..!! Yang jauh dan dekat semua berkumpul untk merapatkan lg ukhwah sesama kita~Satu hati semakin di depan!!! 

Jom layan gambar..;))








Cdm azlini & mjr zamri


Cdm Hafizah & abg mazhan


Cdm Zaida & abg salim


Cdm ayu lisa & fadzly


Cdm aini...bersama mentornye cdm azlini


Cdm said saiful...veterina tuh..!!


Cdm Dessy & amin


Cdm kak mazni & abg man


My jantung hati pengarang jantungsss..;)) cdm abg ahs!!


Dgn mentor merangkap sahabat sejati dan kak long ~ Cdm Siti Rohana..
Ikon dlm biz network di Malaysia!!!


Cdm abg lan...merangka strategi kumpulan dhn satu matlamat ~ semakin di depan!!


CDM2 hotttssss..sbb semua ni kecuali akaks la...adalah CDM Doctor you..!!!
Banggesssss betul la..!!!


Barisan CDM yg anggunsss lg meletupsss gitusss!!!





Tak kurng hebatnye...barisan CDM ~ heroes!!





Wow..!! CDM2 dlm Group OM..!! Wekk done..next year akan beryambah ramai lg jumlah peserta key..!! Bergabung..!!! Meletupss!!!




















Speciall thank you pd CDM Chan dan Mdm Lam kerana tak putus2 beri bimbingan dan support pd kami semua..jasa kalian tidak terbalas tp kami akan pastikan cdm dan mdm akan "Tersenyum Puas"...;))
Untk our beloved mentor CDM k ana dan CDM abg lan..jodoh bertemu dgn pasangan ini telah ubah hidup kita dr yg "tak ada" kpd "ada" dr yg "ada" kpd "lebih ada"...pasangan ini mengajar kami ~ Keajaiban mmg boleh berlaku dlm hidup kita..tetapi jangan tggu keajaiban itu berlaku...sebaliknya kita usaha ke arah krajaiban itu..!!
- Posted using BlogPress from my iPhone