Sunday, May 22, 2011

SEHARI BERSAMA ANAK-ANAK YATIM DARUL IZZAH, TEMERLOH

Salam guy....

Today entry special dedicated untuk Rumah Kebajikan dan Anak-anak Yatim Darul Izzah , Temerloh (21 hb Mei 2011/ sabtu)

Rasa cukup bahagia dan tenang, walau pun sumbangan yang tidak seberapa..tetapi banyak hikmah dan kebaikan yang diperolehi dari program amal ini. Kerjasama dari semua biz partner mengeratkan lagi ukhwah antara kita dan menguatkan lagi perpaduan kita dalam kumpulan...

Banyak atau sikit sumbangan yang diberikan bukan persoalan, tetapi keikhlasan dan istiqamah dalam bersedekah adalah lebih utama. Tak salah rezeki lebih yang kita nikmati dikongsikan dengan pihak2 yang memerlukan di luar sana. InsyaAllah program seumpama ini akan kita adakan dari masa ke semasa....

Jom layansss gambar...!!



Disambut oleh penjaga Rumah Kebajikan Darul Izzah...Cik Atiqah

Senyuman terpancar di wajah mereka...gembira menyambut kedatangan kami..

Beramah mesra.....yang paling kecil di sini umurnya 7 tahun...



Wajah2 anak2 yang memerlukan bantuan dari kita semua....




Bergambar kenangan dengan sebahagian dari penghuni
Rumah Kebajikan Darul Izzah, Temerloh


Sebahagian dari kawan2 yang turut serta program amal kali ini...



Bergambar kenangan...:))

Bersalaman dengan anak2 di sini...sebelum kami bertolak balik....

Beberapa jam selepas sampai ke KL semula...terdengar berita pelajar2 Madrasah Al-Takwa ditimpa bencana....berderau darah dibuatnya....baru je beberapa jam melawat anak2 yatim di Temerloh. Semoga keluarga mangsa tabah menghadapi dugaan ini dan roh yang terkorban dicucuri rahmat Nya...amin...

Tiada yang kekal di bumi ini....yang hidup pasti akan mati...tetapi berusahalah kita umpama akan hidup seribu tahun lagi dan beramallah ibarat akan mati esok hari....Tak salah jika kita berusaha sehabis baik untu mencari rezeki lebih dan boleh dikongsikan dengan pihak yang memerlukan. Semoga amal baik kita diterima oleh yang Maha Esa.

Sekalung Penghargaan juga kepada mereka yang bersama-sama membantu menjayakan program ini iaitu :

CDM CS Chan & Madam Lam
CDM Siti Rohana & CDM Azlan

Monday, May 9, 2011

Hong Kong Mania!!! Slideshow

Hong Kong Mania!!! Slideshow: "TripAdvisor™ TripWow ★ Hong Kong Mania!!! Slideshow ★ to Hong Kong. Stunning free travel slideshows on TripAdvisor"

Sunday, May 8, 2011

A BEAUTIFUL MONTH OF MAY 2011

Salam guys....

Month of May everybody's in love....


2nd of May...BIRTHDAY my sifu...
small gift from me n husband for you...
CDM CS CHAN!!!!



4th of May....SPECIAL REWARD from CDM CS CHAN n MDM LAM for EXCELLENT ACHIEVER- 2 Bus to HONG KONG!!!
N guess...i got the oren bag!!!...
Samsonite gituh...Yup 'oren mania'...




Mlm tu juga...tepat jam 12 malam (5th of May) ....kami celebrate BIRTHDAY CDM K ANA...!!! Kami buat suprise dgn bacaan kata2 pujangga dr CDM Azie...birthday cake seberat 6kg...n one more thing is special gift from my sifu untuk k ana...iphone 4!!! Wahhh wish me can get it too....!!!



8th of May...yeha....!!! Dapat suprise cake dari my kids and abg ASH....
Sempena Hari Ibu....terharu campur bangga...terasa sungguh dihargai...


Back forward...on 6th of May...i got my 1st suprise from en hubby sempena MOTHER'S DAY...
i got my iphone 4 !!!!!
Oh my.....nampaknye my wish terkabul...baru hari rabu tu tgk k ana dapat present iphone 4..hari ni i plak dapat...:)) hihihi....in OREN MANIA colour...isshhh..ni yang semangat nak biz lagi besar nih!
Jap...jap...jap...ada org call i jap....( ecewah...:P)

Orait guy...with my new iphone 4, lagi mudah n lagi smooth our biz communication. So do contact me at digit below to know how to success in biz with the miracle corset PREMIUM BEAUTIFUL!!!

019 278 1369

I wish you all a beautiful month of May

Saturday, May 7, 2011

HAPPY MOTHER'S DAY!!!

Salam guys...

My dear, my only mum, I am so lucky to have your wonderful heart and powerful love! SYUKUR... that you are with me, you always have been, you always will be! My sweetest mummy, for you I pray, be very happy and not only today! Thank you so much that you have blessed my life! Wish you be always healthy and sweet, good joyful and unique, forever cherished and loved forever!

And my mum is.....

HAJAH NAIMAH BINTI BAKRIN!!!

And just a few second before publish this post.....akaks dapat suprise!!!! Yehooo....Mother's day cake!!! Indulgen...yummy!!!

From who...? hihihi.....sape lagi kalau bkn jantung hati ku....my lovely kids and my charming en hubby.....thanks all....patut la tetiba rumah tu senyap je...rupe2nye pg beli kek....nak bagi suprise untuk ibu ye.....

And special thank you to my lil princes...AFRINA NAJWA for the special greeting card!!! Ibu really like it!...


Dan tidak dilupakan...kepada ibu yang melahirkan saya dalam dunia biz ini....CDM SITI ROHANA. Jangan jemu membimbing dan memberi tunjuk ajar kepada saya....SELAMAT HARI IBU K ANA....:)