Friday, April 29, 2011

Hong Kong Mania!!! Slideshow

Hong Kong Mania!!! Slideshow: "TripAdvisor™ TripWow ★ Hong Kong Mania!!! Slideshow ★ to Hong Kong. Stunning free travel slideshows on TripAdvisor"

Lovely Perth Slideshow

Lovely Perth Slideshow: "TripAdvisor™ TripWow ★ Lovely Perth Slideshow ★ to Perth and Kuala Lumpur. Stunning free travel slideshows on TripAdvisor"

Thursday, April 28, 2011

Hong Kong Mode Slideshow

Hong Kong Mode Slideshow: "TripAdvisor™ TripWow ★ Hong Kong Mode Slideshow ★ to Hong Kong. Stunning free travel slideshows on TripAdvisor"

Perth Was Awesome!!! Slideshow & Video

Perth Was Awesome!!! Slideshow & Video: "TripAdvisor™ TripWow ★ Perth Was Awesome!!! Slideshow ★ to Perth. Stunning free travel slideshows on TripAdvisor"

Tuesday, April 26, 2011

DAY 1: PERTH & SURROUNDS-THE SPACE TO BE


As salam guys...
Aussie...Aussie....Aussie...Oii...Oii...Oii...

Hihihi...that the trade mark masa kat PERTH hari tuh...Orait guys...whats up?? Biasa-biasa jeee...??? ...errmmm thats life... kalau nak kelainan...warna-warni...do an action!!! Do something different!!! You can get the different outcome too!!! Fair right...?

Today...akaks nak share our experience during free vacation di PERTH...before that, just a short initial line to thank our company for their wonderful hospitality during our stay in PERTH!!!

Wokey, lets check out the road trip babeh!!!


Seawal 6am we all dah berkumpul kat KLIA...
our theme is "OREN MANIA"...memang gempak!!!

Its took about 6 hours untk sampai ke PERTH...(of cozzzz dgn flight..hehehe)
Arrive in PERTH around 3 pm. Jejak kaki je kat bumi PERTH...this sign board terus jadi tumpuan!!!

Wow!!! Sampai gak i kat PERTH...excited giler, even dah 3 kali ke negara kangaroo ni..!!! Before, akaks dah sampai ke Gold Coast and Sydney...Masing2 ada speciallity..great!!!

Okieesss....seyum...

Ekihkihkih...sumo pakat kuar comen mato...auuww glem you...!


This part mmg teruja sgt...sebelum ni tgk kat internet je...now tgk dgn mata sendiri....mmg channnteeekkk sgt....!!! Ini la bandar PERTH viewing from cross the sea...

Yiipppyy!!! I made it!!!

Berlatar belakang PERTH CITY

Aksi lompat mmg wajib setiap kali melancong!!! See i told you...i pong boleh lompat bintang tau....version ni bleh buat kat oversea jee...
kat mesia tak jadi...

Isshh..iisshh...ini bukan anak sapa ni....tapi bapak sapa ni...?
The dialog : Huurrayyy...bini aku takde...!!!

And jump together...Huurrayy!!!
Ini namanye lompatan berkumpulan version PERTH!!!

C all the faces...ceria..sporting...happiii...kerana sedang menikmati "GANJARAN" dari apa yang telah diusahakan sebelum ini....

Photo session with the great leader!!!

With the laddies...masa ni dah nak pkl 5pm...but the sunset dah mula nmpk....which is beautiful moment sebenarnye...Nmpk matahari jatuh di negara org...SYUKUR!

Dinner time!!! Masa melompat-lompat tadi tak hingat dunia...naik bas, baru rasa lapar!! And our dinner kat Restoran Indonesia Indah..memang sedap..siap ada kari telur lagih...

Bergambar depan restorant...Tapi sume kedai dah tutup...kat PERTH, Monday til Thursday kedai tutup pkl 5pm...so we all sampai sana hari Khamis...tak dapat la merambu!!!

The guys waiting for the others...tapi yang musykilnye, knp mesti tggu kat depan kedai tuh!!! Cube tgk kedai belakang tuh...Errmmm..nak cuci mate ye...??

Jadi akaks pun pg la investigate...dan inilah hasilnye....jumpe kedai cyber s_x!!! oopppss...i just take a picture je ye...tak buat ape2 pun....Hihihi...takpe...ini adalah life mereka...at least we learn something...
( ecewah...cover nmpk...)


Another nice picture!!! Club X !!! Pegang tangan abang masing2 ye...bahayo..kang ado yang terlepas kang....Ehh...abg ASH mane ye...???

After dinner...check in hotel kat CITIGATE HOTEL....memang classss!!!

Tarik masuk beg kosong yang bakal penuh dalam 3 hari lagi...hihihi...lets check out best tak bilik hotel ni...!!!

Before that...ini lah ruang legar dalam hotel citigate nih....terpukau mata...woowww...rasa begitu beruntung skali...dah la dapat pg free...hotel plak bomm gebaboom!!! SYUKUR skali lagih...


Ruang lobby...
Tadaa...ini lah biliknye....classs kan...?? Kat screen TV kan siap ada appear nama kita lagi sebagai welcoming!!! iisshh...syioknye....


But...mlm masih muda...it only 9pm...mana mata nak tido beb!! So we walk arround the hotel...and we found satu kedai kebab halal kat ctu...! Ape lagi, kami ambush terus!!!


Terus jadi tempat lepak malam tu...Kebab dia sedap betul!! Dah la besar...panjang plak tuh!!! Isshh...statement...bahaya you...I told about kebab Yeee!!!


Tgk nih....baca Bismillah tak nih...!!!


Then we walk slowly back to hotel...untuk rehat sebab the next day lagi seronok!!! Tido pun senyum je...selain dari tilam yang empuk...dah tau esok mesti program lagi seronok...sbb ada activity shopping!!!

Nak tau tak we all pg mana the next day...tgguuu ye...!!!
Wait for the next story....adios...

Tuesday, April 19, 2011

PERTH WAS AWESOME!!!



Salam guys....

Huuussshh...lama tak update blog nih...little bit busy...ecewahhh!!
Ni nak share something....finally....we made it to PERTH!!!! Wooohoooo!!!
PERTH is so enjoyable and memorable...


Wait for the full exciting experience story of PERTH key....

Wednesday, April 6, 2011

CONGRATULATION FOR HONG KONG QUALIFIER

Salam...guys..

Preeettttt!!! Times up!!!
Secara rasminya insentif pelancongan ke Hong Kong telah ditutup semalam!!! Congratulation pada yang qualified...!
Dan rasa puas sebab ramai biz partner yang dapat income besar this month!! Syukur....You deserve for it!!!
Once again...congratulation...!!!