Thursday, March 17, 2011

6 figure income!!!!

As salam guys....

Percaya tak dengan hanya guna kecanggihan teknologi komunikasi, bleh buat income sampai 6 angka sebulan...? Hihihi ada berani...

Yup its true...dgn peluang biz yang sedang akaks buat ni....bukan je dapat pegi melancong round the world percuma, capai impian dan angan2....tapi boleh raih pendapatan yang unlimited depends pada usaha dan kerja keras kita....manede duit datang ketuk pintu umah kan...hihihi...

And now...one of my friends dah tunjuk bukti, hanye dengan guna kaedah berblogging dan FB beliau berjaya mendapat pendapatan lumayan setiap bulan....siap boleh buat koleksi beg tangan mewah ngan kasut2 yang ekslusif gituh....tak tahannnn akaks...

By the way...congrate to CDM HANIS atas kejayaan beliau...dan ini adalah contoh dan bukti kejayaan yang boleh kita jadikan inspirasi....kalau orang lain boleh....why not you too...!!!


This is my friend @ Berita Harian..


Jual korset je beb...!!
I told you...korset tu mmg the kelas gituh...

Mengambil prinsip kejayaan CDM HANIS," Tanam dalam hati, tiada benda yang mustahil...." pasti kejayaan juga boleh jadi milik kita...yang penting kita nak atau tidak saje...kalau NAK...mestilah dengan tindakan bukan sekadar di bibir sahaja...

And specially to you guys yang ada FB and BLOG...ambil ini sebagai kelebihan anda...alang2 dah ada tools ni, gunakan untuk tambah income...why not!!! Dari suka2...bleh jadi kaya raya....wow!!! Akaks ada untuk share everything tentang rahsia nak berjaya dalam biz ni...!! By the Way...next free vacation is......ITALY!!!! YEHAAAA!!!

Call me yah...019 278 1369

Bergambar kenangan masa Majlis Anugerah...





Wednesday, March 16, 2011

MY TRAVEL SUITCASE IS FREE

As salam guys...

Isshh semenjak dua menjak ni asyik bedebar je.....bukan ape...bulan Mac dah nak habis....hihihi...signal we are come closer to the CLOSING DATE for HK... anyway inilah yang dinamakan usaha sehabis baik dulu...baru la rezeki datang pun yang terbaik untuk kita...adil kan...?

Today i nak share one thing yang kadang2 kita terlepas pandang....ISU..."bersedia ngan belum bersedia atau tidak bersedia"....Ramai yang akan bagi jawapan bila dapat peluang/offer...
" i tak bersedia la..." , " i belum sedia lagi..."...dan seangkatan dengan jawapan2 tadi. Anyhow satu soalan yang mungkin boleh kita sama2 fikirkan jawapan nya...rezeki ni boleh kita pilih2 ke nak masa bila....sbb setahu akaks...rezeki boleh datang anytime specially bagi yang sedia anggap itu sebagai rezeki mereka!!!

Yang penting kita siap sedia dulu...sape yang nak siap sediakan diri kita sendiri melainkan DIRI kita sendiri beb!!! Kadang2 rezeki yang datang pun kita tak perasan sebagai rezeki kalau asyik dengan alasan 'belum bersedia'....cube tanye dalam diri....tahun bila la agaknye nak siap sedia ye...? opppss...soalan hottss gituh...i bukan nak mengajar...tapi boleh la kita sama2 renung2 kan...dan selamat beramal...kihkihkih...

So for all my biz partner specially bakal CDM, siap sedia from now...lugage incentive is waiting for those yang siap sedia....who knows...u akan menjadi salah seorang penerima incentive exclusive ni...woott...woott...!!!



Bayangkannnnn....suitcase ini jadi kepunyaan anda....
uiiishh..glem gituh..

Samsonite tuh...merah membara..macam semangat akaks!!

Lojel pun tak kureng hebatnye....
Ala-ala maskulin kan...mesti kalau abg abu bwk betambah hensem...
i lokeee...

Ini my own target....tak tahan tgk k ana je dok tarik miss LV nih...



Ini lah model2 yang akaks import dari Bangla
untuk iklan "MY TRAVEL SUITCASE IS FREE"
Kihkihkih...terutama yang hujung pakai spek mate tuh...
tu dari negara lain tuh....jangan mare ye...nanti kene jual!!!

This entry is dedicated for:
DDM SAID SAIFUL FADZLY
DDM AFZAN
DDM DESSY
DDM MAZNI
DDM JIHAN
DDM ZAMRI
DDM AYULISA
DDM ASFIZAHANIM
BAKAL DDM KHAIRUL
BAKAL DDM AINI

SAYA BOLEH
SAYA PASTI BOLEH
SAYA MEMANG BOLEH
GOGOGO...HONGKONG3X
VACUUM SEMUAX3....

ANDA BAGAIMANA....NAK JOINT SKALI PG HONGKONG PERCUMA...
PICKUP YOUR PHONE...CONTACT ME AT:
019 278 1369
WILL WAIT FOR YOU :))

Sunday, March 13, 2011

FREE VACATION AGAIN - PERTH AUSTRALIA

Salam guys...

Errmmm... in a few weeks from now...our group akan diterbangkan ke PERTH , AUSTRALIA!!! Excited sangat sebenarnye...even dah selalu dapat trip FOC ni...tapi still "the feeling" tetap ade...hihihi...

Our flight is on 14th April...OMG...its on early morningggg!!!! Now i feel like "a butterfly around my stomach"....mode happy, mode berdebar, mode excited everything is mix up!!! Yola...HONGKONG dah nak tutup ni wei...!!! Makin dekat PERTH, makin hampir closing untuk pakej HONGKONG....




This part yang paling syiok setiap kali melancong...
bila menjejak kaki ke airport...what a wonderful feeling!!!


This is one of my "MUST BUY" list!!!
errmmm...shedapnye...:p
This one also....nak buat waffle nanti!!!
Isshh..macam2 bentuk ada...tak sabar nak beli!!!

This part acara wajib!!! Factory outlet time!!
Ohh...awal2 dah nmpk COACH!!!

Any how...we do have a few week to change the result!! We do have a chances to create a great history in ourlife, and we do have golden opportunity to choose the best thing happen in our journey as KHALIFAH...choice is yours..

To all my biz partner, make yourself like a "mesin tebu"...perah sampai habis...coz we can feel, we can taste and we can touch the "sweeties" in HONG KONG!!!

FIKIR-FIKIRKAN...DAN SELAMAT BERAMAL...:P


Monday, March 7, 2011

ATTENTION PLEASE!!!

Salam guys....

Wing...wing...last call for this month FREE VACATION to HONG KONG, DISNEYLAND!!!

And last month for special promotion REBET for PREMIUM BEAUTIFUL up to RM4,500!!!

Everything is possible when you guys take it as a GOLDEN OPPORTUNITY!!

Ramai sgt yang dah qualified...dan bulan ni, baru 7hb tapi dah hampir 15 org yang qualified trip ke HONG KONG ni dalam masa beberapa hari....
isshh2....its so easy....!!
Lets go dancing at HONG KONG...main kejar2 kat dalam DISNEYLAND....
ooowhh wonderful...i can't wait for it!!! Jom HONG KONG....

Anyway..."SELAMAT TRANSFORMASIKAN DIRI ANDA' kerana diri anda juga berhak untuk diwarna warnikan dengan pengalaman indah menjejak kaki ke luar negara....I can tell you how...but please contact as digit below...!!

019 278 1369
cdmjue07@yahoo.com

C yah....:))