Sunday, February 27, 2011

KERETA RAYA!!!

Salam guys...

Hai...whats up...bulan ni mmg macam lipas kudung...maklum la...bulan pendek...tapi...dalam bulan 'pendek' ni jugalah..kita bleh cipta sejarah dan kenangan manis kalau kita ada matlamat yang jelas...setuju? kalau setuju....hihihi...takyah lah sambung ayat seterusnye...:))

Orait....FEBRUARY 2011, terukir dan terpahat memori paling indah dalam hidup my best friend ever @ my biz partner...DDM SAID SAIFUL FADZLY & DDM ZAMRI + KALSOM...kenapa ye...? Kerana mereka berjaya memiliki KERETA IDAMAN mereka!!!! Wow..tak ke terindah tuhhh....cuba bayangkan kalau diri kita sendiri yang dapat....isshhh tak ke syiok namanye...mau tersenyum 3 bulan berturut-turut...!!!

Ini bermakna mereka balik RAYA tahun ni...pakai kereta baru beb...!! Mesti gempak satu kampung...kihkihkih....isshh...bukan itu matlamat utama...tapi kalau boleh jadi gempak ape salahnye...hihihi...

Anyway...semoga biz bertambah rancak...bertambah kuat usaha untuk mencapai impian2 yang belum terlaksana lagi...kereta baru ni sebagai penguat kita untuk lebih maju dan terus mencipta sejarah dalam diri sendiri....jom layan gambo...


Wuuiiii...besarnye lambang....
C Class tuh....meleleh air liur wee...


DDM SAID SAIFUL bangga di sisi isteri pertama beliau...

Akakss...sempat berposing you....!!!

Bersama CDM hebat....our idol...

CDM AHS kate...lps ni bleh la joint CBC plak...!!!


Ini lagi satu....cube teka kereta ape...?
Sape dapat jawab...kereta ni jadi hadiah...hahaha!

Tada....tuan empunye ...TOYOTA ESTIMA....
DDM ZAMRI DAN KALSOM tersenyum puas...

DDM Zamri sebelum ini sudah memiliki C Class Kompressor
so...yang ini kira kereta kedua mereka...dahsyat!!!

Kawan seperjuangan ambik aura kereta baru...

Ehh...Azmi...bukan dah ada ke estima...?

Haaaa...ambik ko...sampai ke bonet puak2 ni kobek!!!

Fuyyyoo...kerusi pun tak bukak plastik lagi....
pakat sume tengok!!

Group DDM ZAMRI bergambar selepas sessi mengobek kereta!!!

Anyway...congrate to you guys....kejayaan tidak datang sekelip mata tapi dengan usaha dan kerjasama dalam kumpulan...yang belum memiliki lagi kereta idaman anda...masih ada peluang dan kesempatan, yang penting jangan berputus asa tetapi istiqamah pada ape yang kita sasarkan.. manetau lepas ni turn kita pulak...tak gituh ATINA, AINI (KUANTAN), AINI (K FIZAH)..all the best guys.....

adios.....(*_^)

Thursday, February 24, 2011

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

Salam Guys...




Isshhh...baca tajuk surat khabar ni pun dah mengerikan...but its true...kite kene ada pencegahan awal...bermula dengan kesedaran menjaga kesihatan diri masing2...it simple...kalau kita tak sayang diri kita, macamana orang lain nak sayang. Kalau kita tak jaga kesihatan diri kita, macamana kita nak jaga kesihatan orang2 yang kita sayang....? Think about it!!! So today i'm bring to you....truth story yang mungkin akan jadi your story...NAUZUBILLAH....


"Kak berumur awal 50an diperkenalkan dengan set Premium Beautiful dan terus memakainya sebab gelaran "Baju Anti Kanser". Sejarahnya macam ni..Kak ni Doktor dah buat cityscan dan amat menakutkan doktor beritahu sudah kelihatan urat-urat merah sedang mengumpul menyerupai sel barah yang aktif.

Ya Allah...sedihnya dah ingat mati dah..pandang anak kak asyik nangis je, cakap dengan suami asyik berduka cita saja saya ini..Tapi dia beri dorongan kuat untuk melawannya jadi kak kuatkan juga. Kak terus laburkan rm2ribu lebih untuk sepasang baju Anti Kanser ini. ..

Keluarga kak memang ada sejarah kanser ni..tulah kami pun sekeluarga susah nk ckp perasaan mcm mana...bukan mudah penyakit ini ..Cuma saya nak berkongsi 1 kisah diri saya sendiri selepas memakai set Premium Beautiful..kak memang ada potensi barah payudara ...berkat kesabaran kak nekad pakai je bukan ada apa2pun mudah je tapi hari2 pakai tak tinggal walaupun hari ahad.

Nak tahu tak kak tiba-tiba rasa kesannya..baru sedar dah 2,3 hari selepas pakai je (bukan seminggu tau)..Sakit yang ngilu2 kat breast tiba-tiba hilang dan lenguh-lenguh badan juga lenyap tanpa sedar. Hari next check up saya untuk scan sekali lagi tiba, berdebar-debar hati ini..

TETAPI masyaallah percaya atau tidak...sel gumpalan merah darah itu sudah tiada lagi dapat dikesan. Doktor juga sangat hairan...dia sahkan saya tiada sel kanser aktif, menangis kak kegembiraan rasa nak peluk doktor tu.. Pada saya itu salah satu kejaiban dari tenaga FIR didalam Premium Beautiful baju Anti Kanser ini.

dan saya Percaya Yang Berkuasa semua tu Allah swt.kita ni hanya mampu berusaha dan semangat yang kuat lagi satu berkenaan barah dengan Premium Beautiful ni kak betul-betul berkesan ..memang pahit dan perit untuk di tanggung kan jika saya di sahkan ada kanser..Terasa gelap dunia ini..Tapi tidak sekarang dengan kehebatan Premium Beautiful ini kak jual kehebatan nya seluruh Malaysia. Kak sekarang sudah menjadi usahawan Haio sepenuh masa..Sihat dapat wang pun dapat..Syukur alhamdullilah.."


So what r you waiting guys...mencegah itu lebih baik dari merawat...
Detail explaination
019 2781369
cdmjue07@yahoo.com

Monday, February 21, 2011

KEMPISKAN PERUT DENGAN LACTOLITE

Rahsia Kekal Langsing Dan Sihat

Salam guys...

Dah cuba berdiet? Berat badan anda menurun, tapi masalah perut buncit masih tak selesai...Dont worry...be happy....sebab LACTOLITE kan ada....Cuba amalkan secawan minuman serbuk yogurt ini setiap hari untuk membantu nyahtoksik tubuh disamping menguatkan organ-organ nyahtoksik. Takde kandungan herba atau bahan kimia yang bersifat julap. Maknenye kalau makan takkan kejang perut atau cirit-birit.

LACTOLITE ni kaya dengan menfaat kerana membantu menyingkirkan toksin dan sisa kumuhan, memudahkan pembuangan najis, melegakan ketidakselesaan sistem pencernaan, meningkatkan kesihatan, kecergasan dan tenaga.
Yang special nye LACTOLITE ni...boleh meningkatkan metabolisme (boleh bantu untuk kurus) dan kurangkan berat badan, galakkan pertumbuhan bakteria baik, legakan sembelit dan bantu penghadaman....sesuai la sangat2 untuk yang ada sakit gastrik, sakit hempedu dan ulse dalam perut.

I pun dah makan 3 kotak you....badan rasa lebih ringan, bertenaga dengan kulit lebih halus dan paling menarik, perut buncit dah takde....Yiiippppyy!!! Kata2 seperti..
"k ju...nampak kurus la..", "K ju...diet ke...nampak badan dah susut.."...hihihi...itu sume kata2 yang sering i dengar skang...auwww...malu i...tapi i setujuss...kihkihkih....
Yup...mmg sebelum ni badan tak lah besar mana..tapi biasalah, bila dah 3 anak ni...ada part2 yang dah lari alignment...tapi ALHAMDULILLAH...LACTOLITE banyak sangat membantu...takde diet yang ketat atau ikat perut tahan nafsuuuu....just minum LACTOLITE everyday before breakfirst...everything yang tak memberi menfaat pada tubuh will flush!!! Ohhh..bahagia sungguh perut ku...rasa sungguh selesa...tak pernah rasa LEGA macam ni kecuali bulan puasa...tapi kojap jo...lepas berbuko tosekso balik porut den...So why not...just try...trial pack also available...

Ini lah LACTOLITE....
Penyelesaian kepada perut buncit ANDAAA...

Wowwiiii...ini lah salah seorang testimoni LACTOLITE
Dari berat badan 96kg, sekarang boleh bergaya dengan kebaya BANDUNG lagi...
Bukan berat badan sahaja menurun kepada 70kg selepas
mengambil 3 kotak LACTOLITE, ape yang syiookkknyeee..
masalah PERUT BUNCIT dah takde lagi....


IIssshh....takkan nak tengok je beb...sekotak LACTOLITE bleh tahan 25 hari tuh...harga boleh runding....sape cepat booking bleh dapat special price...
and plus with the mystery gift....

Feel free to cantact me at:

019 278 1369
cdmjue07@yahoo.com

Wednesday, February 16, 2011

PREMIUM BEAUTIFUL: Sales up to RM500,000 a month

Salam guys...
Bertemu kembali....yup..today entry is another story about successful entrepeneur untuk tatapan kita bersama. Errmm, kalau bisnes konvensional..nak capai sales RM500,000 ni makan betahun beb...tapi dengan bisness network marketing ni segalanye tidak mustahil. Ia telah dicapai dan menjadi pencapaian bulanan bagi this lady yang usia bisness nya baru 3 tahun....Its good to knowing this kind of people...boleh kita jadikan inspiration gituh....!!! Bak kate pepatah.."NAK BERJAYA KENE BERKAWAN DENGAN ORANG YANG
BERJAYA"...

ok let me introduce this lady...Bermula kehidupan yang biasa2 sahaja...dengan bekerja di sebuah kilang dan kemudiannya menjadi tenaga pengajar di sebuah sekolah menengah..memegang segulung ijazah belum menjaminkan kehidupan yang selesa bagi diri beliau. This lady...memang cukup2 anti dan berfikiran negatif pada bidang perniagaan...(dulu la...skang sgt2 positif..biasa lah...benda yang tak pernah kita buat atau kita ceburi memang la banyak tanggapan negatif dari yang positif kan...sebab tu ada pepatah "TAK KENAL MAKA TAK CINTA..."...hihihi..setuju...? s
ekali lagi...kalau setuju ...angkat tangan seperti saya...ucop: Hantu K limah balik rumah)


Ni la pengakuan ikhlas, jujur dan terus terang beliau yang cukup2 bersyukur dengan kenikmatan dan rezeki yang melimpah ruah sekarang.Yes i know...mesti ada yang cakap...dia boleh la...dia pandai becakap...dia tu cikgu...dia ramai kawan...dia hebat...dia kelulusan tinggi...dia itu...dia ini...sume pasal potensi orang...

Yang kita ni, aku tak pandai becakap...aku tak ramai kawan...aku takde kawan (pun ade gak...errmm)..aku ni pemalu...aku ni jenis hangat2 tahi ayam je...aku ni cepat give up...aku ini...aku itu....sume pasal kelemahan dan kekurangan diri...

For me...itu sume boleh di atasi dengan satu soalan saje..."NAK ATAU TIDAK BERUBAH KEPADA KEHIDUPAN YANG LEBIH BAIK?"...kalau nak...sume kelemahan dan kekurangan kite tadi bukan priority dan bukan jadi penghalang untuk kita berjaya....dan inilah yang menjadi prinsip dan pegangan "successful entrepeneur" hari ini....orang yang saya maksudkan ialah...

CDM HAFIZAH MUSA

Click untuk mengetahui rahsia kejayaan beliau

Dolu2...sebagai tenaga pengajar..
Sekarang beliau bukan setakat mengajar,
tetapi seorang yg sentiasa belajar dan boleh diajar....


Kejayaan beliau siap masuk dalam surat khabar tuh....

Selain daripada mencapai ape yang diimpikan, CDM HAFIZAH juga sudah diterbangkan hampir 10 buah negara kerana memenangi insentif yang syarikat sediakan....jom kite layannn....


Amsterdam...cukup2 indah dan nyaman...
Abg Mazhan suka Amsterdam...sebab ada RED LINE ZONE...hihihi

Kota Chinnntaaa..
PARIS....


Sydney, Australia

Yokoso....!!!
Tokyo, Jepun....


Beijing, China


German

Switzerland

Bershopping tanpa ada tekanan...yahhhooo!!!

Tahun pertama berbisness, dapat memiliki kereta yang selesa untuk keluarga...

Selepas setahun berbisness, beliau dinobatkan sebagai
CROWN DIAMOND MANAGER



Sekarang...beliau berjaya memiliki E-Class Kompresor....:))

Wow....cepat betul perubahan kehidupan yang k fiza alamikan...best tengok...terutama yang gambar2 melancong ke oversea tuh...errmmm meleleh air liur...macam takde harapan je nak pegi ye...hahaha....you got same feeling as me dolu2 la....tp skang...sume dah berubah...! Harga kuih pun dah berubah tau...dulu 20 sen sebiji...pastu 30 sen sebiji...pastu 5 biji $2.00....dan baru2 ni pegi pasar malam, sebiji 60 sen plak dah...haa..tgk tuh..kuih pun berubah tau...kite yang sebaik-baik kejadian ni, takkan taknak berubah kot....isshh...malu ngan kuih2 tu...ngan karipap, ngan kuih badak...hihihi....cubo bayang kan...malu wehhh...so how to make changes in our life..?...sonang jo...ambik la peluang yang ado dopan mato ni ha...(eh apesal sleng N9 plak ni...)

Now is HONG KONG MODE....kenapa tak ambik peluang ini...selain dapat melancong percuma, confirm dpat income extra selain menjanjikan Raya tahun ini paling bermakna...(sebab poket tebal beb...) so, choice is yours...if you want to know detail...dont malu2 nak contact ye... I'm here waiting 4 you guys...that all 4 now...tungguuuuu...next entry, banyak lagi kisah2 kejayaan yang akan dikongsikan...adios...

019 278 1369
cdmjue07@yahoo.com

Monday, February 14, 2011

MAULIDUR RASUL 2011

Maulidur Rasul (dalam bahasa Arab bermaksud kelahiran Rasul) adalah hari bersejarah keputeraan Nabi Muhammad. Hari ini jatuh pada hari ke 12- bulan Rabiul Awal sempena kelahiran Nabi yang jatuh pada hari Isnin ( Dari hadith riwayat Muslim, 8/25) 12 Rabiul Awal Tahun Gajah bersamaan dengan 23 April 571. Baginda adalah Nabi terakhir yang diutuskan oleh ALLAH Subhanahu Wataala. Setiap tahun pada hari itu, umat Islam di seluruh dunia akan mengadakan majlis memperingati keputeraan Nabi Muhammad S.A.W.

" Hari ini telah aku sempurnakan bagi kamu agamamu, telah aku cukupkan bagi kamu nikmat-ku, dan Aku redha Islam itu sebagai agama kamu"
A-Maidah :3

Saat turunnya ayat ini, bergenang la air mata para sahabat Nabi kerana terlalu sedih untuk berpisah dengan Nabi. Ketiadaan dan kehilangan baginda sentiasa dirasai sehinggalah zaman ini.
Kami merinduimu Ya Rasulallah~

Tiada harapan selain ALLAH,
Tiada idola selain NABI,
Tiada kata seindah QURAN,
Tiada perjuangan selain ISLAM

1 MALAYSIA 1 UMMAH
MAULIDUR RASUL 2011

Sunday, February 13, 2011

PREMIUM BEAUTIFUL : Rm200,000 sales in a month!!!

Salam guys...

Today...i want to share another excellent performance in our group!!!! Bangga ape...ye la..baru je berbisnes dalam tempoh 2 bulan beb...dah boleh cecah sale RM200,000 tuh.....n automatic qualified 2 vvip free trip to Hong Kong Disneyland....syok kan...Matlamat utama just nak dapatkan income lebih...tapi skang.."terlebih la sudah"....jom layan gamba...!!!


DSM Aini...ini lah orangnye...yang cecah sale RM200,000 last month!
Bergambar kenangan bersama pemimpim beliau CDM Hafizah
and our great leader CDM K Ana


CDM K Ana tgh dok pakaikan DSM Aini jam tangan mewah
sebagai ganjaran kepada pencapaian beliau!!!



Ha...tgk tgn kiri tuh....makin berseri-seri...:))
yelah...jam free...hihihi....muka cik hubby pun hepi....
Bukan ape...selain dapat hadiah ekslusif dari stokist, income DSM Aini
mencapai 5 angka!!!! RM13,000...hihihi...banyak tuh!!



DDM Kapt Dr Edry juga dapat jam tangan ekslusif...
Beliau boleh kita jadikan contoh, DR pun buat bisnes...
Sebelah beliau tu DR Hafiz..DR gak....!!!



Ni lagi satu contoh terbaik yang kita patut fikir2kan...
DDM Shanti...tersenyum di atas pencapaian beliau ke pangkat DDM.
Biz ni 1 Malaysia sungguh! Sape ambik peluang..dia yang akan
DAPAT!!! Tak kire warna kulit atau Agama!!


Ok...yang ni gambar bersama CDM baru...masih panasss lagi...
CDM SALHA...beliau baru diraikan sebagai Crown Diamond Manager.
Yang menariknye...beliau berbisnes hanye melalui internet!!!
( i bleh share how to get your costumer yang BANYAKKKK melalui internet)
Senang sungguh bisnes ni...yang penting nak atau tidak je...
(Baju CDM SALHA memang meletuuuupppp malam tu!)


So thats all....errmmm asyik tgk gambar dan dgr kejayaan org je...kalau diri kite sendiri diraikan mesti lagi seronok kan...setuju...? kalau setuju angkat tangan seperti saya....(ikut macam usop dalam cite Hantu K Limah balik Umah...hihihi..)
Setiap org berhak untuk berjaya...terpulang kepada diri sendiri nak cepat berjaya, nak lambat berjaya, nak relax2 untuk capai kejayaan, atau berserah saje...berjaya pun ok...tak berjaya pun ok...nak buat macamane...dah takde rezeki...!!! Come on guys...rezeki perlu di cari dan nasib diri perlu diperjuangkan!!!
Here we can tell you how to success dalam bisnes ni...ada rahsianye beb...!!Kalau nak tahu sila la calling2 ye...we can share everything...yup everything...!!! Interested...calling me as a digit below...:))
019 278 1369
cdmjue07@yahoo.com

Wednesday, February 9, 2011

MANIS MALAM PERTAMA

Salam guys...

Woottt...wooottt...aiikk....hepi nampak...hahaha....bukan ape..dapat satu rahsia semalam bagaimana nak menghangatkan semula kemanisan '1 st night'....hihihi...
( bawah umur takbleh bace ye...panggil ibu ngan ayah yang bace...). Mula2 macam tak percaya...atau dalam bahasa orang kampung i...tak confident!!! ahakss...tapi dalam hati nak try gak...mane bleh tahan...tgk org lain je yang merasa 'NIKMAT'.....wow..wow...wow...makin hangat ayat akaksss!!!

Meh sini dekat skit...lagi skit...ni cite bab2 dalaman ni...nak tau kan macamane nak bagi cik hubby kite teringat-ingat kat kite, tersenyum-senyum bila kat opis pun, tak sabar2 nak balik umah, balas2 sms kate2 romantik ngan kite, manja2 ngan kita ala2...kucing manja gituhh...miowww...!! ha..tu sume ada caranye...jangan malu dan segan..ingat ..ini untuk kebahagian rumah tangga ANDA juga...kalau cik hubby happy...tak ke kite pun happy...jangan buat main oohhh...kalau bab 'tuutttt..' tak dijaga betul...silap2 bleh berantakan rumah tangga...isshh mintak simpang!!!


PREMIUM BEAUTIFUL...sume orang tau memang korset
'abang sayang'...ni memang wajib pakai punye...
ibarat kulit kedua bagi kaum wanita!!!


Lactolite...untuk kempiskan perut dan membantu
untuk kuruskan badan selain dari melancarkan
penghadaman...

Mungkin kita dah tau, dengan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL dapat membantu memulihkan hubungan suami isteri..yelah..kalau dah fungsinye macam bertangas....mau tak mantooppp beb..! Dan mungkin kita dah tahu, nak dapat kesan yang lebih...minum skali LACTOLITE!!!! Tapi ada lagi satu rahsia yang i nak kongsikan kat cni...satu cream yang berunsurkan tumbuh-tumbuhan yang bakal menyemarakkan lagi 'aktiviti kekeluargaan' anda!!! hihihi....nak tau cream ape...? jeng..jeng...jeng....!
*
*
*
*
*
*
*
Tadaa...memperkenalkan BIOEVER
@
"CREAM ABANG SAYANG'




Testimoni BioEver...after 10minute
Mantooopp makcik.....ni baru tang muka tau...cuba sapu
tang lain plak...hihihi

And of coz...this produk is HALAL
No doubt!!!


This is the 'hot button'....errmm sape2 yang sapu kat tmpt2 yang
dicadangkan ini, pasti terkezuttt dgn kesan nye...!!

Ini plak area2 yang perlu disapu untk memantapkan, menegangkan,
melicinkan, mencerahkan, membesarkan, mengempiskan

bahagian2 yang perlu!!! Believe it...the result is guarentee!!!

Isshhh...dah macam org jual ubat kat chow kit plak...!!! But this is the reality...yang nak tau lanjut, can HELLO me...sape tak interested...no cost me at all...tapi of cozzz yang berminat, i akan bagi sedetail detailnye ya...cannot telling hear...banyak sangat sensotnye...hihihi...belief me...ada banyak lagi rahsia 'CREAM ABANG SAYANG' nih...!! Jangan tak percaya...after 3 second, je...akan dapat KESANNYA!!!...OPPPSS...sudah2...biarlah is menjadi rahsia sehingga you call me pesonally...:) (Ladies only ya...!)

cdmjue07@yahoo.com
019 278 1369

Hari hari pun mau...:)

Tuesday, February 8, 2011

THE BEST MALE AGENT OF PREMIUM BEAUTIFUL

Salam guys....

Petang tadi...masa tgh dok lepak2...my sifu dtg sembang2...banyak yang kami ceritakan...dari satu topik ke satu topik...memang banyak betul pengalaman dan idea CDM CHAN ni...(Tabik springggg...) tapi ada satu ayat yang betul2 mengusik kalbu ku...ecewahhh!!! Orang kate touching emosi la dibuatnye...jiwa kacau lol...hihihi...tau ape yang dia bagi...i code kan key
" Hidup ini umpama marathon...jangan ambil kira sape mula dulu...atau sape yang tercicir di belakang...yang penting...kita sampai ke garisan penamat"

Ha....dalam tuh maknanye...ada faham ka....maksudnya macam ni...jangan la kita pandang segala apa yang sedang kita usahakan dalam kadar waktu yang singkat...nak cepat kaya, nak cepat untung, nak cepat berjaya, nak cepat menjadi....pendek kate..semua nya nak cepat jee...kembali semula kepada istilah "MARATHON" tadi...semua nya mesti ada satu proses...kadang2 kita di belakang...kadang kita bila dapat semula tenaga, kita boleh ke depan semula...dan kadang2..mungkin kita akan berlari sebelah menyebelah dgn pesaing kita....macam tu lah dalam kehidupan kita...mestilah sabar dan teruskan usaha untuk cipta kejayaan diri..bukan bersaing dengan sesiapa tapi dengan diri sendiri...

Oleh sebab itu...entry kali ni, i nak bawak satu cite tentang sorang mamat ni...hihihi..nama dia bukan mamat tau...tapi kita boleh jadikan dia sebagai contoh untuk mencipta kejayaan diri...

Seorang graduan jurusan veterina yang mengambil kepeutusan untuk memilih bisnes sebagai kerjaya. Ape yang amat mengkagumkan beliau adalah seorang lelaki...ulang semula..lelaki...tulen plak tuh...hihihi...yang berbisnes PREMIUM BEAUTIFUL korset no 1 dalam Malaysia!!! Sikapnya yang sentiasa membenarkan diri ditunjuk ajar, diasuh, dibimbing membawa beliau ke tahap ke dua tertinggi dalam syarikat. Dan sekarang ibarat menanti buah masak untuk menjulang tahap tertinggi iaitu CROWN DIAMOND MANAGER. Apa rahsia kejayaan beliau..? senang saje...beliau berpegang...kejayaan bukan datang sekelip mata, kejayaan bukan dibina dalam satu malam...tapi melalui proses...(Marathon tadi...) tetapi yang menariknya proses ini hanya mengambil masa 2 tahun untuk kita mengecapi manissssnya..!! 2 tahunnnnn...?? Terpulang lah pada kita nak menilai 2 tahun itu lama atau benar2 berbaloi...Selain itu, beliau juga sering menjadi contoh dan ikutan kepada rakan2 niaga yang lain...(K jue cukup bangga ada rakan kongsi macam said...:)) Beliau yang saya maksudkan DDM SAID SAIFUL FADZLI...Salah seorang biz partner yang tak pernah kenal jemu untuk terus melakar kejayaan....i'm proud of you!!

DDM SAID SAIFUL FADZLI


Salah seoarng speaker dalam seminar yang dianjurkan

Sikap beliau betul2 disenangi oleh rakan2...


Salah satu bukti kejayaan beliau...meraih
pendapatan 5 angka!!!


Dianugerahkan jam tangan ekslusif di atas pencapaian
jualan RM100k, dan Pen ekslusif di atas pencapaian sale
RM1juta!!!!!

Antara insentif pelancongan PERCUMA yang diraih...BEIJING 2010

Switzerland dan German 2010
Dan bakal diterbangkan pada bulan APRIL ini ke PERTH, AUSTRALIA selain meraih insentif ke HONG KONG, DISNEYLAND yang dijangka akan berlepas pada bulan JUNE....!!! Ape yang boleh dikatakan...WOW!!!! Sungguh tak disangka...hingga tahap ini kejayaan yang boleh dikecapi...memang tak dijangka...YES...kolau kita percaya yang kita boleh...tiada apa yang boleh menghalang kecuali olehNYA...so...the answer is yours...kalau nak seribu daya...kalau keluar seribu alasan tu...maknanya...errmmm..cuba fikir-fikirkan...dan selamat beramal...hihihi...

So..i'm glad to bring for all of you....
THE BEST MALE AGENT OF PREMIUM BEAUTIFUL....
DDM SAID SAIFUL FADZLI


sila klik pada gambar untuk mengetahui rahsia kejayaan beliau