Thursday, December 16, 2010

Tak tension ke buat biz?

Salam...hai guys...

Kali ni K jue nak share with you soalan terfamous yang selalu ditanye....

"Tak tension ke buat biz ni kak?....dengan keje lagi...anak2 lagi..."

What the answer?

A ) Tak tension langsung malah rasa lebih selamat dan selesa (very the untung ma....)

B) Tension skit2...sbb rasa tak cukup masa nak buat sume benda

C) Memang tension sbb tak pandai biz...(takde darah biz!!! Ada gak yang ckp mcm ni)

So, which one the correct answer...?
Terpulang pada kite nak memilih yang mana satu. Nak jawapan A pun boleh, B pun boleh...C pun boleh...the answer is yours.....

Tapi...kalau my answer is of cozzzz an A!!! Nak tau kenapa....contact k jue ye....:)

Tak percaya biz ni enjoy...? Jom layan videoclip ni...


(Atas bas ketika di Switzerland)

Now you know why everybody in this videoclip have a same answer with me....sbb
"YAKIN BOLEH"

"Jika kau fikirkan kau boleh...kau hampir boleh melakukan...jika kau fikirkan ragu2..
usahamu tidak menentu..."

So...choice is in your hands...kalau pilih jawapan A...
ganjaran paling
terhampir adalah pakej melancong ke
HONG KONG, DISNEYLAND...
woohoo....hungga...hunggaa...