Tuesday, December 14, 2010

Bagaimana memulakan perniagaan

Salam guys...Morning...:)

Last Sunday (12 Dicember), lepas settle everything ( sibuk skit la hari tu...) duduk2 la layan newspaper. On page 10 ruangan RENCANA, betul2 menarik my attention...dgn tajuk besar
"Carian tertinggi Google Malaysia".
Proton Inspira dinobatkan for a 1st place dalam Google's Top Searches of 2010-Malaysia for Faster rising searches of 2010 category and the second place is ipad.

For Google fastest rising people category, seperti yang dijangka Maher Zain dinobatkan di tempat pertama selain Dato' Siti Nurhaliza di tempat ke 9.

But, this part is very interesting, Fastest rising searches for "bagaimana..." it shows rakyat Malaysia semakin berminat untuk menceburi perniagaan!!! Bagaimana memulakan peniagaan menduduki tangga teratas paling popular and following by "bagaimana nak kurus..."

lets see these cutting paper..

P/g 10 Rencana (12 disember)


Proton Inspira is the 1st place...rakyat Malaysia masih lagi
menghargai barang buatan Malaysia. Well done!!!


Maher Zain...I pun suka...Beautiful song...
INSYALLAH...INSYALLAH...


Tada...As I told you..memang ramai sgt nak ada
biz sendiri dan nak kelihatan kurus


Orait guys...orang kate..perkara baik mesti di sharekan...
'sharing is caringgg' hihihi...
So lets focus on Fastest rising searches for "bagaimana...memulakan perniagaan dan bagaimana...nak kurus". Both of it, I ada jawapannye....
Dengan hanye memakai this magical corset, you can get both...kurus dan biz! Senang kan...? Tak percaya..? Sama lah macam saya dulu...tak sangka hanye bermula sebagai pengguna, dapat berpeluang menjadi Bizwomen dengan pendapatan yang cukup2 lumayan!!! Cuba dulu..tak cuba tak tahu...dah cuba taknak bukak you...:)
*
*
*
*
*
Inilah Magical Corset nye...PREMIUM BEAUTIFUL
Idaman setiap wanita...
(Percubaan percuma)

Nak lebih cepat berkesan, pakai PREMIUM BEAUTIFUL
dan ambil sati bungkusan Lacto-Lite setiap hari...
(Kesan saya jamin 100%)

So jom sama2 kita jaga badan and at the same time bleh buat biz...bijak...bijak...

To all my biz partner, Kajian ni dah jelas menunjukkan ramai di luar sana sedang mencari-cari peluang dan ternanti-nanti kedatangan kita. Jadi tanggungjawab kita nak pergi share dgn mereka...Boleh ajak skali fly ke HONG KONG, DISNEYLAND!!!
Bila lagi nak pergi melancong oversea FOC dgn kawan2...