Monday, December 13, 2010

Tahniah...!!! You are the best!!!


Salam guys....lame nye dah tak berblog..(betul ke grammer ni)...anyway the previous week...so tight dgn macam2 programe..But its good...sebab dalam biz, bila sibuk petanda rezeki besar...hahahaha...!

Banyak sangat cite menarik yang nak dikongsikan with
you all...
errmmm we start with the MAJLIS ULANG TAHUN SYARIKAT YANG KE 18.
Congratulation to CDM NURZAIDA kerana berjaya di nobatkan sebagai CROWN DIAMOND MANAGER.
Speciall congrate to my HERRO CDM AHS yang menjadi mastermind in my biz. Selain menjadi CROWN DIAMOND MANAGER....he also be my CROWN DARLING MANAGER...hihihi...
Sebelum ni, dunia kami berbeza...me with my kids and studying...he with the great job in government sector. But now...we are in the same line...keje same2, melancong same2.., everywhere goes together macam belangkas...!!! So sweet...tak sangka kan, dengan biz hubungan suami dan isteri bertambah erat, mesra, romantik dan sgt2 kurang berlaku fighting...hihihi...
Orait let see some beautiful moment during MAJLIS ANUGERAH

Dirasmikan oleh Dato' Ismail Sobri...( Sabri Yunus yeee..:))
Beliau berkata, jika di beri pilihan untuk exposekan syarikat MLM Malaysia
ke peringkat antarabangsa,
beliau akan memilih syarikat HAI-O MARKETING...so proud!!!

Berdebar sebelum naik stage!! Tapi sebenarnye...excited..hihihi


Dihiburkan oleh SUPERMAN MALAYSIA....Faizal Tahir!!!
Gemuruh jiwa...semangat membara.....


Adibah Nor pun ada....siap nyanyi lagu hindustan lagi...

Malam tu my dress rekaan RIZMAN RUZAINI...
Thanks man...suka sgt baju ni...:)


Makeup...? Ehh..ni natural beauty la...hahaha
My makeup malam to, it done by ARRA...
Thanks dear...next time bleh panggil lagi..:)


Saat diraikan di atas pentas...
The best moment ever...so guys..you must try feel it!!
Wonderful...believe it!


Antara yang diraikan sebagai CROWN DIAMOND MANAGER


CDM AHS with his biz partner
DDM Ayulisa, DDM Kalsom, DDM Zamri and DDM Fadzli..
Your turn guys...next!!


Happy together...smile...


"Eh...bukan K Jue la yang diraikan...you all salah org ni...!"





With my great leader @ best friend ever...
Anggun menawan walaupun DDM kalsom (anak 4 org),
CDM Azlini (anak 4 org) see her blog spot The Beauty Me
CDM Hafizah (anak 4 org)- see her blog at hafizahkesidang.blogspot


Well done...!!!Thumb up for you dear!


Video masa naik pentas....syiokkkk bangat..!!!

Orait....kejayaan adalah milik setiap manusia....cuma kita ada pilihan...samada nak kejayaan itu atau sebaliknya...tak nak fikir atau tak nak pilih pun sebenarnya pun satu pilihan...
For all my biz partner, hari ni kita lihat dan menonton kejayaan orang lain...pastinya satu hari nanti kita pula akan ditonton :) yang penting buat berterusan dan jangan berputus asa...!

p/s : Wait for the next post!!! Suprise.....!!!