Monday, September 27, 2010

PREMIUM BEAUTIFUL~ FIR (FAR INFRARED RAYS)


Siti 27 tahun (bukan nama sebenar) sering mengalami masalah mengantuk dan kelesuan. Lebih memburukkan keadaan apabila berat badannya tidak menentu. Ditambah pula dengan kandungan toksin dalam badan menyebabkan dia sering keletihan dan mengalami masalah tidur.

Kisah2 ini, seringkali kita dengar dari kawan2...tapi ramai yang tak tahu jalan penyelesaiannya. Ramai dikalangan pakar perunding kesihatan, mengakui antara rawatan paling berkesan untuk kesihatan tubuh badan manusia adalah merawat tubuh dengan FIR (Far Infrared Rays).

Tapi yang menjadi persoalannya, bagaimana FIR ini boleh didapati... Ada banyak kaedah. Macam gambar di bawah ini, FIR diperolehi melalui kabin FIR yang mana kita kena berada di dalam kabin itu untuk tempoh masa yang tertentu. Eeerrmm...tapi kita kena spend masa dalam 1 ke 2 jam minimum untuk rawatan FIR dengan kaedah ini...Isunya...ada masa ke...? We need something more efficient!!


Kabin FIR

The best ever solution is wearing PREMIUM BEAUTIFUL!!! seriously to say..this is the best way to get FIR! Let's check out how FIR in PREMIUM BEAUTIFUL function.



FIR akan menembusi 3 cm kulit



FIR menggetarkan molekul air dalam badan




Tindak balas FIR dengan sel kulit
Tindak balas FIR dalam molekul air

Sebelum pakai PREMIUM BEAUTIFUL

Selepas 30 minit pakai PREMIUM BEAUTIFUL
Selepas 1 jam

Tompok2 biru sebelum pakai PREMIUM BEAUTIFUL dan tompok2 oren kemerahan selepas memakai PREMIUM BEAUTIFUL. Gambar rajah ini jelas menunjukkan FIR bertindak balas dalam badan dengan suhu yang tidak sesuai bagi perumah kanser (membiak) sekali gus membantu mencegah kanser.

FUNGSI FIR

- Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh
- Meningkatkan kadar metabolism
- Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
- Mengelakkan pertumbuhan bakteria
- Mengeluarkan peluh asid
- Menggalakkan tumbesaran lebih teratur.
- Mengekalkan kesegaran badan
- Mengurangkan kandungan asid dalam darah
-Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit
- Tidur lebih nyenyak
- Menghilangkan bau badan
- Menghilangkan kulat dan fungus
- Membersihkan udara dalam badan
- Mengekalkan kepanasan suhu dalam badan
- Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara   automatik.

BAGAIMANA FIR MENCEGAH KANSER

FIR memecahkan lemak, darah beku, susu beku

Fabrik akwatek-akwadyne menarik keluar lemak, susu,
   toksik dan peluh

FIR menghasilkan suhu yang tidak sesuai sebagai
  perumah kanser (suka membiak)

PREMIUM BEAUTIFUL paling mudah dan effective untuk gaya hidup sihat, cantik anggun dan berkeyakinan




Penjelasan lanjut boleh hubungi 019-2781369
REBET TUNAI akan diberi kapada anda...:)

Friday, September 24, 2010

BERAT BADAN SEIMBANG


Pisst...pernah dengar tak some of our friends ada masalah period. Sometimes sampai 5 6 months
tak datang period. Most of this people akan mengalami perut buncit dan susah nak pregnant!




Here I want to share with you guys...We called it 'RAWATAN ALTERNATIF'

PREMIUM BEAUTIFUL
Just wear it 8 hours a day...after one hour you can feel the different! Believe it!!





The 1st picture is before wearing PREMIUM BEAUTIFUL
The 2nd picture after 1 hours!!!

Tak percaya...? Need a prove? Next post I will share with you the best testimonial ya...

Please call at 019-2781369

Sunday, September 19, 2010

KALORI VS HIDANGAN RAYA

Kandungan Kalori dalam 20 Jenis Hidangan
di Hari raya

Bil Jenis Hidangan Kuantiti Kalori
  1. Ketupat nasi 5 potong (200 g) 214
  2. Ketupat pulut satu biji (45g) 130
  3. Lemang satu potong (50g) 57
  4. Rendang daging 2 ketul (50g) 127
  5. Rendang ayam 1 ketul (76g) 112
  6. Kuah kacang 1/2 cawan(86g) 129
  7. Kuah lontong 1/2 mangkuk(200g) 145
  8. Dodol 1 ketul(30g) 50
  9. Bahulu 1 ketul(20g) 76
  10. Kek coklat 1 potong(54g) 200
  11. Almond london 1 biji(5g) 25
  12. Tat nenas 1 biji (5g) 23
  13. Rempeyek 1 keping(14g) 84
  14. Kerepek pisang 6 keping(11g) 56
  15. Kerepek ubi 6 keping (11g) 48
  16. Coklat cip 1 biji(5g) 25
  17. Soto ayam 1 mangkuk(493g) 512
  18. Sambal sotong 1 hidangan 67
  19. Kerepek bawang 1 keping(4g) 20
  20. Kuih ros 1 keping(15g) 74

This is 20 jenis hidangan compulsory during Hari Raya.
Tak makan rugi, tapi bila makan banyak kalori...But I have a solution...
*
*
*
*
*
*





Just wear Premium Beautiful 8 hours a day...you can see the result!
NO DIET
NO PILLS
NO EXERCISE
NO LIPOSUCTION
NO STARVATION

GET ONE TODAY!!!
SPECIAL REBATE ARE WAITING FOR YOU!

019-2781369

Thursday, September 16, 2010

AIR BERSIH!


Pisssh...! Pernah ada masalah air keruh tak...?

This is what happen kat rumah I...



Filter sedang dibersihkan...

Filter A is suppose to be in white colour!
But try to see the picture below


Tada...dah bertukar jadi dark brown! It true...air tersangattt la kotornye..

No wonder la...sbb ini lah rupanye paip after 5 years..eermm great!


But...I rasa selamat dan terjamin..sbb adanya penapis air berteknologi tinggi
*
*
*
*
Memperkenalkan..

BIO AURA HIGHTECH WATER SYSTEM



Some recognitions given for BIO AURA


Hari Raya ni, tak payah masak air untuk tetamu, sbb air BIO AURA selamat diminum tanpa perlu dididih..(Sonang kojo den...hihihi)

Need one..please call at
019-2781369
Special rate will given!!!

Wednesday, September 15, 2010

MINGGU BERTUGAS...

GOOD JOB...!!!

Thanks to everyone yang menjayakan minggu bertugas for our group start from early Ramadhan until the end.
Speciall thanks to
CDM AHS
CDM AZLINI
CDM HAFIZAH
DDM AYULISA
DDM ZAMRI
DDM K ZAIDA
DSM CT SUHAIDA
DSM SAID SAIFUL
DSM ACHIK
and all my biz partners...you all memang best!!!
Ape taknye..every week ikut warna tema...Bulat hati kan..confirm cepat jadi!!!

Muka2 ceria...

Start with CDM Azlini...Pinky you...
So sweet...

Yang ni pun pink gak...MR MC...SAID SAIFUL..Hensome tak?

Second week...Bersama CDM Hafizah...Ni MC..DSM K Mazni

Cukup hebat..perkongsian tentang produk..

Jeng...jeng...GREEN TEAM!

The following week temanya PEACH yang manis...!





Then..CDM AHS...dengan tema OREN Mania...

OREN kan...?

Ni geng2...OREN...hihihi

Apa la yang digelak tu..

Sebelum class bermula..

Next weeknye..tema PUTIH Kesucian jiwa...

Som macam ustazah kan...?

Khusyuk mendengar...

Lebarnye senyum ustazah ooii..

Geng2 putih team!

Yang ditunggu2...ceh..perasan...minggu KELABU MENAWAN KALBU..
Tada...I'm in the house...

See...sume nak tumpang glamour nih!

Ayu gitu...

Pantang nampak camera..everybody will expose!

Waaa...this picture i really like it!

The last week for out group bertugas...CT suhaida jadi MC...dengan tema BIRU MATA HITAMMU...
CT macam menyanyi je...

Semangat berkobar-kobar ni!

Sebelum tu...macam ketaq skit!

Renungan menggoda CDM K Fiza...

Pandangan seksi CDM Azlini

Barisan pemimpin2 hebat @ my teman sejati...luv you all!!!
Nway..selagi kita sentiasa bekerjasama...pasti kejayaan akan bersama dengan kita semua...
:)