Tuesday, April 2, 2013

OMG!!! OMG ADA DI LONDON~THE LONDON EYE

As salam guys...
Wow....!!!! Berkurun lama tak update blog nih....bkn takde story...tapi masa tak mengizinkan....InshaAllah dari masa ke semasa k jue akan update all the great stories specially OMGs stories key...:)

Okey...hari ni just k jue nak share some of our lovely picture masa berada di kota LONDON last few weeks...mmg superb la...ini lah trip pelancongan paling the best dan paling puas pernah k jue rasa!!!!

Orait....walaupun banyak tempat menariks tertariks di LONDON ni...tapi k jue nak share yg nih dulu...EYES OF LONDON!!!! Mmg macam tak percaya benda ni ada depan mata...selalu dok tengok eyes of Malaysia kan...rasa sgt bersyukur....dapat jejak kaki di bumi LONDON ni...Apa yang menariks nya...k jue ni gayat orgnya...so dalam keterpaksaan k jue terpaksa juga naik..huhuhu....tapi Alhamdulillah..tak lah teruk sgt....sikit2 kecut tu adalah...

So jom layan gambar...!!!



Masa ni suhu sgt sejuk..dgn hujan renyai dan angin kuat...nampak macam dah nak mlmkan...tapi ni waktu tengahari


Yeaayy...kami dah ready nak naik!!





Sempat lagi buat acara melompat...!!






Nampak macam kecik kan...tapi bila masuk kat dalam...boleh muat 30-40 org!!!








Wahhh...masa ni k jue tak perasan benda ni dah makin tinggi...kihkihkih...aku punya bergambar sakan....


Hahaha..ni lah muka control ayu...masa ni betul2 berada paling puncak...mmg kecut perut...!!



Macam kat pasar malam...masing2 bergambar!









Syukur sangat sebab dapat kongsi kenikmatan dan keseronokkan di bumi London...banyak lagi gambar dan kisah2 menarik yang nak k jue sharekan...

Bestkan...tengok gambar pun best...kalau dapat joint skali...lagi...lagi...dan lagiiii best!!!
Tapi peluang masih ada bagi mereka yang minat untuk melancong luar negara, minat jalan2, minat dgn benda2 free, minat merasa makanan dr tempat org, minat berjimat cermat.....semua ni sgt2 sesuai for you guys sbb trip pelancongan yang disediakan oleh company, 100% adalah FREE!!!!

Dan yang paling mengujakan....sekarang sedang berlangsung trip pelancongan ke NEW YORK OF ASIA....mana lagi kalau bukan SHANGHAI!!!! Its all free...just do contact any others OMGs family member...senangkan..:)

With OMG every single step you will be guided and every OMGs can FLY to SHANGHAI!!!

Sunday, December 30, 2012

BENGKUNG @ WAIST NIPPER - PREMIUM BEAUTIFUL

As salam guys...

Selalu pakai bengkung tak...? Rata2...kebanyakkan dari kita terutamanya wanita pakai bengkung ketika dalam berpantang je...

So today, k jue nak sharekan bengkung yang paling effective dan berkesan bukan sahaja fungsinya ketika dalam pantang bersalin sahaja...ttp untuk kegunaan harian dan ia juga boleh dipakai oleh kaum lelaki juga...hebatkan....

Jom kita tengok perbezaan bengkung tradisional dengan bengkung PREMIUM BEAUTIFUL....

Bengkung tradisonal yang perlu disulam...masalahnya bila nak buang air...errmm masa tu lah kesabaran amat diperlukan...

Dah macam mumia pun ia juga nih....macam2 stail ikatan dan sulaman...

Ni lagi satu bentuk ikatan bengkung tradisional....bukan tak bagus...tapi kurang effective...

So tiba lah masanya kita ikut peredaran zaman...tukar bengkung tradisional yang biasa, kepada bengkung PREMIUM BEAUTIFUL yang dapat beri kesan kesihatan dan pembentukkan badan. Pemakaian bengkung PREMIUM BEAUTIFUL ini dapat memberi menfaat yang sama seperti kita BERTUNGKU DAN BERTANGAS yang menyebabkan rahim cepat kecut, rahim sihat, rawatan alternatif kepada fibroid, senggugut, cyst, sakit belakang, sakit pinggang, batu karang, gastrik dan angin pasang....

Kelebihan BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL
  1. Fabrik yang lembut dan boleh regang
  2. Tulang keluli fleksibel
  3. Tali boleh laras
  4. 3 tahap cangkuk untuk penyelarasan pinggang

  • Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan. Ini perbezaan yang tidak dapat di mana-mana korset lain.
  • Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.
  • Benang yang di import dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.
  • Reka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang.
  • 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.








Bengkung PREMIUM BEAUTIFUL mendapat pengiktirafan pakar chiropractic daripada 3 negara maju, The American Chiropractic Association, The Canadian Chiropractic Association dan The Chiropractic Association of Quebec.

Memang tidak ragu2 lagi...banyak kebaikan yang kita boleh menfaatkan dari pemakaian bengkung PREMIUM BEAUTIFUL...

Choice is yours...and why not choose the best!!!

I like PREMIUM BEAUTIFUL CORSET :)

Friday, December 28, 2012

PREMIUM BEAUTIFUL - LONG GIRDLE

As salam guys....

Selalu ada masalah seperti :

Keputihan
Senggugut
Period tak regular - 3 4 bulan sekali baru period
Fibroid
Cyst
Buasir
Rahim jatuh
Rahim kembang
Perut buncit
Strech mark
Punggung jatuh
Punggung kecil @ Takde isi punggung
Punggung besar - sampai londeh @ tak firm
Peha besar
Celah peha berlaga - Jadi warna gelap
Strech mark di paha
Pinggang ke bawah lebih besar  @ bentuk lada

Semua masalah ini boleh diatasi dengan pemakaian korset PREMIUM BEAUTIFUL sebagai rawatan alternatif!!! Tak cuba tak tahu....ini juga salah satu usahakan...

Jom kita tengok sama2 kelebihan dan fungsi long girdle PREMIUM BEAUTIFUL











Selain itu, long girdle PREMIUM BEAUTIFUL juga boleh merapatkan yang mana dah longgar...sebab tu hubungan suami isteri semakin intim dan bahagia... Sayang abangkan...?? So pakai la girdle ni...confirm abang puas hati... 

Dan abang sayang isteri tak....? Kalau sayang...inilah peluang untuk service badan isteri....dah bertahun kita guna, tapi tak pernah service pun...KORSET PREMIUM BEAUTIFUL boleh bantu service badan isteri cik abang!!!

# Patut lah gelaran girdle ni " girdle abang sayang" Yang 50sen boleh jadi 20sen....hihihi :P

Thursday, December 27, 2012

PREMIUM BEAUTIFUL - LONG BRA

As salam guys...
PREMIUM BEAUTIFUL adalah pakaian dalam pembentukkan badan yang membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.

Ia juga pakaian dalam yang disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (Far Infra Red Ray) yang terbukti memberi nafas baru dalam kesihatan, kecantikkan dan keanggunan.

And today, k jue sharekan detail info tentang LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL. 

SIRI PEMBENTUKKAN KONTUR PAYUDARA
Melangsingkan badan dan membentuk payudara yang mempesona















So why not just tukar dari pakai bra biasa kepada long bra PREMIUM BEAUTIFUL yang dapat memberi menfaat bukan sahaja pembentukkan badan dan payudara....malahan dapat memberi kesan kesihatan...

Choice is yours...and i choose PREMIUM BEAUTIFUL CORSET.... (^_^)